Oilers med sin femte strake seier

Oilers og Mario Lucia slo Frisk Asker med 4-2 hjemme i DNB Arena torsdag. Med det har klubben fem strake seirer. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

3. periode:

60 min.: Slutt! Oilers vinner 4-2. Fullt fortjent kampen sett under ett. 39-23 i skudd. Vi kommer tilbake med reaksjoner.

59 min.: Slagsmål med 46 sekunder igjen. Lagace i fryseboksen. Thompson slår følge. Begge to minutter for roughing.

58 min.: Mååååål! 4-2! Morley! Frisk spilles helt ut i fem mot tre. Assistert av Lucia og Vigier.

58 min.: Ny Frisk-utvisning. Christiansen lemper pucken over vantet. Delay of play. 2 minutter. Får også ti minutter for usportslig opptreden. Da skal vel dette være i orden, Oilers?

58 min.. Lagace tas! Oilers i overtall. Frisks Mats Frøshaug får to minutter for slashing. Den kan være helt avgjørende for 3 poeng.

56 min.: Lane hinker av isen med smerter.

55 min.: Frisk spurter litt her nå. Oilers ligger lavere på isen.

52 min.: 3261 tilskuere. Et av de laveste tilskuertallene som er oppgitt her i seriesammenheng faktisk.

51 min.: Henrik Holm utenfor målgården og sykler. Det har han vært noen ganger i kveld. Lite heldig på turene sine.

51 min.: Frisk fulltallige.

49 min.: Dahlberg blokker et distanseskudd.

48 min.: Vigier meget nære å sette 4-2! Like over.

48 min.: Utvisning Frisk. Sean McMonagie får 2 minutter for høy kølle.

47 min.: Oilers gjør en del personlige feil i egen sone. Det kan straffe seg. En tendens i kveld.

45 min.: Frisk langt fra ufarlige. Denne matchen lever.

44 min.. Oilers fulltallige.

42 min.: Burlon får to minutter for tripping. Oilers i undertall.

41 min.: Måååååål! 3-2! Oilers utnytter overtallet etter 37 sekunder av perioden. Stephan Vigier prikker pucken inn. Morley og Lucia med assister.

41 min.: Spillet er i gang. Oilers i overtall.

2. periode:

40 min.: Pause. 1.16 igjen av utvisningen. Oilers starter 3. periode i overtall. 23-12 i skudd.

39 min.: Så får Frisk en utvisning med 43 sekunder igjen av perioden. Bovim for tripping.

39 min.: Mååååål! 2-2- Frisk dødelige i overtall. Scorer nesten direkte. Endre Medby med scoringen. Granholm assist.

38 min.: Kveldens første Oilers-utvisning. Burlon får to minutter for slahsing.

35 min.: Ny god sjanse etter varemerkekombinasjon mellom Morley og Vigier.

34 min.: Mååååååål! 2-1! Larsen Mostue spilles helt fri og kliner inn 2-1! Sitt andre for dagen. Morley og Sveum med assister.

34 min.: Står 18-9 i skuddstatistikken.

33 min.: Oilers har løftet seg litt igjen nå.

31 min.: Nå har plutselig kampen bølget. Frisk som trykker på for ledermål.

30 min.: Ny stor Frisk-sjanse! Nå må ikke Oilers sovne helt av her.

29 min.: Mååååål! 1-1! Frisk utligner helt mot spillets gang. Garreth Thompson med nydelig prestasjon,. Assistert av Frøshaug. Skjærer inn fra kant og avslutter nydelig.

29 min.: Litt roligere periode nå. Oilers har brukt mye krefter uten å få hull på Dahlberg i starten av perioden.

25 min.: Oilers fortsetter med å kjøre på. 15-5 i skudd totalt.

24 min.: Nok et godt tilbud. Rokseth brenner til. Dahlberg må blokkere.

23 min.: Ny stor Oilers.-sjanse! Hoff misser denne gangen. Meget god start på midtperioden.

23 min.: Søberg misser en stor sjanse. Igjen Rødne med regi.

22 min.: Djupvik Løvlie misser en stor sjanse alene gjennom etter nydelig gjennomspill fra Rødne!

21 min.: Vi er i gang! Lucia med en tidlig farlighet.

1. periode:

20 min.: Første periode er over. Oilers leder 1-0.

19 min.: Burlon brenner til. Dahlberg blokkerer. 10-5 i skudd.

19 min.: Oilers har stokket om litt. Lucia inne i 1. rekken nå. Rødne ute.

17 min.: Oilers roter litt og Geheb kommer helt alene. Skyter knallhardt i stangen!

13 min.: Liten stans for snøskraping. Oilers er gode til å forechecke, men har ikke fått mye ut av det de siste minuttene.

10 min.: Frisk fulltallige. De var selv nærmere mål enn Oilers i undertall.

8 min.: Frisk nære på å score på en kontring! God redning av Holm.

8 min.: Ny utvisning Frisk. Høy kølle på Anders Bastiansen.

6 min.: Lucia tramper gjennom og skyter i stangen!

5 min.: Solid åpning av Oilers. Dominerer kraftig så langt.

4 min.: Mååååål! 1-0! Jonas Djupvik Løvlie får pucken og kliner til. Mostue sto foran mål og styret den inn!.Søberg får også assist.

3 min.: Frisk holder unna i undertall. Fløt ikke helt for Oilers der.

1 min.: Aventende utvisning på Frisks Henrik Ødegård for tripping. Spillet går i 15 sekunder uten at Holm legger merke til det og kommer seg ut.

1 min.: Da er kampen i gang i DNB Arena! Reltativt glissent på tribunen sammenlignet med forrige lørdags match mot VIF. Naturlig nok.

Før kampen:

Møter med Stjernen, Ringerike, Storhamar og VIF har gitt full pott og 12 poeng for Oilers. Skal de øke det til 15 poeng på 5 kamper er det likevel en tøff motstander som venter i kveld. Frisk Asker står med tre strake seirer. Det ga også Storhamar trøbbel før den rekken startet.

Oilers har den siste tiden snust på tabelltoppen og Patrick Ulriksen mener å vite hvorfor.

– Vi har funnet nøkkelen til å vinne de jevne kampene. Nå vinner vi ofte med ett mål. I starten tapte vi ofte med ett. Vi er blitt mye flinkere til å fortsette med å spille hockey også i den tredje perioden av kampene, , sa backen til RA i uken.

For øvrig har trener Todd Bjorkstrand stokket litt i rekkene til denne kampen.

Førsterekken til Oilers får Lars Christian Rødne som innslag, mens Mario Lucia går ned i den tredje. Tine Klofutar går også inn i første backpar - ettersom nevnte Ulriksen fortsatt ikke er klar for spill etter den kraftige smellen han fikk av Vålerengas Martin Røymark lørdag.