Oilers med nytt pinlig tap for MS

Oilers gikk på en stjernesmell og tapte 3-1 hjemme for MS torsdag. Det er andre hjemmetap i år for Oslo-laget. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

3. periode:

60 min.: Slutt. 31-28 i skudd. 1-3 i mål. Oilers taper fortjent. Det er lenge siden de har sett så svake ut.

59 min.: Mååååål! 1-3! MS avgjør på åpent nett med 20 sekunder igjen. Ligget i kortene lenge. Oilers ikke i nærheten i dag.

58 min.: Lucia misbruker en fet mulighet. MS tar timeout.

58 min.: Oilers med timeout. Holm går ut.

58 min.: Vigier får en gratismulighet. Joyce blokkerer. 3554 tilskuere her.

56 min.: MS fulltallige. Fire minutter med svakt overtall fra Oilers.

54 min.: Ny utvisning til MS. Kommer med 16 sekunder igjen av den første. Thoresen for roughing.

52 min.: Utvisning MS. Simonsen 2 minutter for tripping. Nå må Oilers få gang på overtallet her.

52 min.: Det står altså 25-27 skudd. Mot MS. I DNB Arena. Man skal være forsiktig om å snakke for mye om fortiden, men det hadde ALDRI skjedd i Thoresen-æraen. Da hadde et par av importene blitt sendt i dusjen og spillerne skremt til å prestere.

51 min.: Oilers holder unna.

49 min.: Utvisning Oilers. Johannesen for tripping. Nå kan utmerket vel MS avgjøre dette i løpet av de neste 2 minuttene om de er skarpe.

47 min.: Oilers har svært lite å by på i dag.

45 min.: Vigier prøver å trykke seg inn på mål, men Joyce redder. Buret ute av stilling i etterkant.

44 min.: Publikum gjør sitt ytterste for å vekke et Oilers som kladder voldsomt.

42 min.: Mååål! 1-2! MS kommer 2 mot 1 og gjør ingen feil. Grusomt, Oilers! Mats Henriksen scorer på nydelig pass fra Borozky.

41 min.: 3. periode er i gang. Oilers må heve seg kraftig her. Ellers blir det fort nok en MS-flause hjemme.

2. periode:

40 min.: Slutt på perioden. 20-19 i skudd. 10-12 i denne perioden. En periode med masse MS-utvisninger. Lover ikke bra.

39 min.: MS fulltallige. Oilers maktet ikke et eneste skudd på mål i utvisningsperioden. Helt krisedårlig.

38 min.: Meget svakt spill fem mot tre. 1.11 uten å skyte! Fire mann på isen hos MS nå.

37 min.: Nok en utvisning til MS! Christer Simonsen skyter pucken over vantet. 1.11 med 5 mot 3 nå.

36 min.: MS ikke fulltallige mer. Det gikk bare noen sekunder. 2 minutter på Mats Henriksen for slashing.

36 min.: MS fulltallige.

35 min.: Nære to ganger etter styringer på skudd fra Burlon. Lucia nærmest.

34 min.: Lagacé holdes av Petter Andersen. Oilers i overtall.

34 min.: MS kommer 2 mot 1 alene gjennom, men misser på blank! Her må det skjerpings til Oilers. MS leder nå skuddstatistikken. I DNB Arena!

32 min.: Oilers fulltallige.

31 min.: MS med et fett tilbud! Nære i overtallet.

30 min.: Utvisning Oilers.  Søberg ryker inn i 2 minutter for slashing. Ikke fornøyd med den avgjørelsen.

27 min.: Litt Hawaai her nå. Begge lag har muligheter.

24 min.: Nå pøser Oilers på  her! Joyce pepres! Lagacé nære på styring.

22 min.: Mååååål! 1-1! Der sitter den! Peter Lorentzen knaller til på pass fra Løvlie.

21 min.: Andre periode i gang.

1. periode:

20 min.: Pause. 10-7 i skudd.

18 min.: Utvisning MS. Stenersen. Hekting. Oilers avslutter perioden med 1.44 i overtall om det ikke skjer noe.

18 min.: Feilpass og farlig MS sjanse alene med Holm. Han redder!

15 min.: Oilers fulltallig i det Lane drar på et farlig skudd fra skrått hold.

14 min.: Vigier bryter. Alene gjennom! Misser!

13 min.: Ulriksen to minutt for hekting.

13 min.: MS holder unna.

12 min.: Vigier misser i kjempelege! Nå spiller de rundt med MS her.

11 min.: Tord Thoresen 2 minutter for interference. Oilers i overtall.

11 min.: Phil Lane misser på åpent mål! Riktignok skrått, men ER det mulig?

10 min.: 6-4 i skudd.

8 min.: Måååål! 0-1! MS utnytter overtallet på utmerket måte. Skudd og trafikk. Scoringen satt inn av Michael Stenersen.

8 min.: Tre fete tilbud på rappen til MS! Holm rydder opp.

7 min.: Lagacé bryter og kommer alene med Joyce. Keeperen tar den! Såvidt. Men har ikke helt kontroll på om den er blokkert. Det var den.

7 min.: Ulriksen får to minutter for intereference. Oilers i undertall.

6 min.: Massiv sjanse! Lagacé tar kjøkkenveien. Keeper Joyce er fintet ut, men han klarer ikke å vri køllen nok til å sette den i tomt mål.

5 min.: Selv om Oilers dominerer spillemessig har de ikke kommet til veldig store sjanser.

3 min.: Distanseskudd fra Johannesen blokkeres av Joyce.

2 min.: Oilers klart best i starten. Kanskje ikke helt uventet.

1 min.: Oppgjøret i gang i DNB Arena.

Før kampen:

Kveldens kamp er den siste av tre strake hjemmekamper for Oilers før serien tar landslagslagspause i et par uker.

Laget spilte lørdag mot Sparta og tapte etter straffer.

Før det hadde de en rekke med seirer og ligger på 3. plass på tabellen. Oilers er to poeng bak serieleder Storhamar og ett poeng bak VIF.

Selv om Manglerud Star normalt skal være et nummer for små var det ikke slik sist lagene møttes i DNB Arena. Da vant Oslo-klubben på straffer.

MS ligger nest sist i serien, men kun målforskjell skiller dem fra bunnlaget Ringerike. Begge står med åtte poeng.

Kampen i kveld er også den siste til innlånte Jørgen Kvål hos Oilers. Han skal tilbake til Narvik etter denne kampen ettersom skadesituasjonen i Oilers er i bedring.

I utgangspunktet er det ikke planen å hente Kvål tilbake permanent, men Pål Higson sa til RA i uken at det skal tas en diskusjon på veien videre etter kampen torsdag.

Skadesituasjonen er på bedringens vei og vi regner med at alle er tilbake etter pausen. Når det kommer til Magnus Hoff er han kanskje ikke klar til den første kampen, men ganske snart etter det, sa Pål Higson til RA tirsdag.