Oilers med ny forrykende oppvisning

Oilers levnet ingen tvil om at laget mener alvor med å hente tilbake hockeytronen. Tirsdag kjørte de fullstendig over Storhamar og slo dem 4-2. Seieren kunne vært langt større. Hvordan kampen var kan du se i denne saken.

Følg RA Sporten på Facebook!

3. periode:

60 min.: Slutt i DNB Arena. Fullstendig overlegen kamp av Oilers. Dette ser ut som et nytt MESTERLAG. Så mye kan vi slå fast etter å ha sett toppnivået. 49-24 i skudd sier det meste. Enveiskjøring.

59 min.: Publikum reiser seg og gir Oilers fullt fortjent trampeklapp.

58 min.: To minutter igjen av det som har vært en forrykende forestilling av Oilers!

56 min.: 3747 tilskuere.

56 min.: Fete sjanser til Oilers i overtall, men Storhamar holder unna.

55 min.: Morley drar seg fri og skyter via stangen og utenfor.

55 min.: Kristiansen er så til de grader på kontoret her!

54 min. : Ny utvisning Storhamar. I det Larsen Mostues ebber ut. Matthew Prapavessis får to minutter for tripping.

53 min.: Forsberg blåser en stor sjanse. Søberg prøver kjøkkenveien like etter. Uten å lykkes.

52 min.: Nå stanses det for videodømming. Ville se om Ulriksens skudd var inne. Det var det ikke.

52 min.: To minutter på Mats Larsen Mostue. Hekter Søberg på vei gjennom.

51 min.: Ulriksen med et kanonskudd på direkten i stangen!

50 min.: Oilers kommer gjennom tre mot en. Ludvig Hoff skyter. Gracnar redder.

49 min.: 42-19 i skudd. I så måte er matematikken grei. Ca ti skudd behøves for ett mål.

48 min.: Måååååååååååål! 4-2! Der sitter den for Tommy Kristiansen i comebacket. Taket løfter seg i DNB Arena. Gåsehud!  Trettenes og Morley med assister.

47 min.: Utvisning Storhamar. Steffen Thoresen ryker ut i to minutter for holding.

46 min.: Oilers dreper nok en utvisning. Tre gode klareringer gir nødvendig luft.

44 min.: Dan Kissel med to minutter for tripping i offensiv sone.

43 min.: Oilers fulltallige. Storhamar klarte aldri å etablere seg skikkelig.

41 min.: Kristiansen får to minutter. For sen takling.

41 min.: Tredje periode i gang.

2. periode:

40 min.: Pause. 37-16 i skudd.

39 min.: Måååååååååål! 3-2! Nolan Zajac får stokket beina og løftet pucken opp i nettaket etter herlig Oilers-spill. Laget lå tungt på over nesten ett minutt. Og uttellingen kom. Veldig fortjent. Assistert av Morley og Forsberg.

38 min.: Kampen har endret veldig utseende etter at halvtimen var passert. Mye jevnere nå.

36 min.: Oilers fulltallige.

34 min.: Utvisning Oilers. Klavestad ryker inn i fryseboksen i 2 minutter for krysstakling. Skal Storhamar utrolig nok går rett opp i ledelsen her?

34 min.: Mååååååål! 2-2! Holm dras opp i pølsebuen og Storhamar kontrer inn utligningen på vakkert vis. Marinaccio med målet. Brøler av Forsberg i forkant. Ganske typisk når et lag presser så hardt som Oilers over tid - uten å få målet.

34 min.: Vikingstad med en god mulighet.

32 min.: Oilers virker å ha gått litt tomme fra det massive presset uten uttelling nå. Storhamar mer med.

30 min.: Står 31-13 (!) i skudd. Og det er på ingen måte MS Oilers møter her.

28 min.: Oilers bare maler og maler på videre. De første 28 minuttene er noe av det beste jeg har sett på lang, lang tid!  Nesten som de spiller konstand powerplay. Publikum er i ekstase. Samtidig er ikke noe som helst kjørt. Oilers sliter med effektiviteten.

26 min.: Haglund skjærer inn og prøver seg opp i nærmeste kryss. Frekkis som nesten lykkes.

26 min.: Kissel og Søberg blåser en enorm to mot en-sjanse!

25 min.: Står 24-12 i skudd. Storhamar har vært griseheldige som ikke ligger mer under.

25 min.: Comeback-kid Tommy Kristiansen farlig på ferde foran mål. Gracnar får blokkert. Publikum gir Oilers trampeklapp.

24 min.: Magnus Hoff skjærer inn. Skyter rett i leggskinnet til Gracnar. Stor sjanse! Bra spill!

22 min.: Zettergren i stang for Storhamar!

22 min.: Storhamar fulltallige.

21 min.: Klikk-klakk-spill. Like utenfor fra Kristiansen!

21 min.: Spillet i gang igjen. Oilers i overtall.

1. periode:

20 min.: Pause. 19-8 i skudd. Total Oilers-dominans. Kunne fort ha scoret både tre og fire. Laget starter andre periode med 1.40 i overtall.

19 min.: Utvisning Storhamar. Trettenes trippes i det han skal starte en overgang. To minutter på Storhamars Eirik Salsten.

18 min.: Søberg snapper opp en svak pasning og får en god skuddmulighet. Går via en kølle og opp i nettveggen. Dropp.

16 min.: 14-7 i skudd så langt. Oilers har dominert voldsomt. Mange av sjansene har også vært veldig store.

15 min.: Svakt overtall. Storhamar fulltallige. Oilers slet med å etablere seg i motstanders sone.

13 min.: Cameranesi med to minutter for slashing. Oilers får testet ut sitt overtall.

13 min.: Søberg misser alene med keeper. Vanvittig med sjanser som har blitt skapt av hjemmelaget de første 13 minuttene.

12 min.: Måååååååååååååååååål! 2-1! Fantastisk scoring av Oilers - som egentlig har kjørt helt over Storhamar så langt. Backhandskudd i krysset fra Patrick Uliksen. Magnus Hoff får assisten.

12 min.: Storhamars Hafsmoe misser en kjempesjanse. Skyter like over krysset.

11 min.: Morley alene med Gracnar. Drar ham ut, men ny fantastisk redning! Det hadde vært mål på ni av ti Get-liga-målvakter.

10 min.: Trettenes i stang! Det svinger av Oilers!

10 min.. Haglund Mathisen kommer alene gjennom. Nydelig pass fra Vikingstad. Gracnar vinner duellen igjen.

9 min.: Holm med en fin redning på et distanseskudd fra Cameranesi.

8 min.: Magnus Hoff misser en enorm sjanse. Spilt helt fri med Gracnar - som redder mesterlig.

7 min.: Det var klart svar fra Oilers det!

6 min.: Mååååååååååål! 1-1! Oilers slår tilbake direkte. Nydelig scoring fra David Morley. Assistert av Ludvig Hoff. Håndleddskudd rett opp i hjørnet.

6 min.: Blir interessant å se hvordan dette slår ut for et Oilers som har startet bra.

5 min.: Måååååål! 0-1! Storhamar utnytter overtallet etter bare noen sekunder. Holm blir fintet helt ut og pucken setter i nesten åpent mål. Philip Marinaccio. Nydelig. Rett og slett.

5 min.: Oilers med dagens første i fryseboksen. Daniel Bøen Rokseth med to minutter for slashing.

3 min.: Oilers klart mest aggressive i starten.

2. min.: Klavestad med første farlighet for Oilers

1 min.: Kampen i gang i DNB Arena! Nesten fullsatt. Tipper rundt 4000 her.

Før kampen:

Amerikanske Mauldin har hatt en meget sterk åpning på sesongen, men spiller ikke i kveld.

– Han har reist hjem til USA av personlige grunner, men er ganske snart tilbake, sa trener Todd Bjorkstrand til RA mandag.

Han bekreftet også at Dennis Sveum neppe spilte. Da lagoppstillingene kom tirsdag var han ute. Sveum sliter med skade.

Oilers har hatt en fantastisk start på sesongen med seirer 8-3 over Stjernen og 8-1 over MS.

Storhamar står på sin side også med to seirer. De slo Narvik i første kamp og vant naboduellen mot Lillehammer etter overtid i helgen.

I forkant av kampen har meldingene sittet løst fra Tommy Kristiansen. Sarpingen gjør sitt offisielle comeback for Oilers etter å ha sonet karantene i de to første kampene.

– Jeg registrerte at Patrick Thoresen og broren Steffen gjorde som de ville i DNB Arena i fjor. De ti første minuttene skal de få skjønne at det er slutt på det, sier Kristiansen til RA – og fortsetter:

– Patrick lekte sheriff. I DNB Arena er det bare en sheriff. Det skal han få merke.