Pål Gulbrandsen sendte Josh Soares i garderoben etter en krangel på sidelinjen. Etter kampslutt skværet de opp etter et 45 minutter langt møte med sportsdirektør Pål Higson. Foto: Pål Karstensen

Oilers-lederne i oppvaskmøte etter Soares-krangel

Josh Soares ble vist av banen midtveis i den andre perioden av Oilers-trener Pål Gulbrandsen. Etter kampen var de to sammen med Pål Higson på møterommet til Oilers for å snakke ut om episoden, i et møte som varte i rundt 45 minutter.

Følg RA Sporten på Facebook!

Et dødelig effektivt Oilers-mannskap sikret den første seieren i kvartfinaleserien mot Stjernen, men etter kampen var det en situasjon med Josh Soares og Pål Gulbrandsen alle var mest opptatt av. Oilers-spilleren var i en krangel med Gulbrandsen i midtperioden, før Ruben Smith trakk Soares til side. Deretter gikk Soares i garderoben, og kom ikke utpå isen igjen.

Etter kampslutt var han sammen med Pål Gulbrandsen og sportsdirektør Pål Higson i et møte på bakrommet, der de ifølge Gulbrandsen skværet opp.

– Jeg og Josh hadde en uoverstemmelse over mine avgjørelse, og som trener kan jeg ikke ha noe av det. Derfor sendte jeg han av banen. Nå har vi snakket ut om det som skjedde, og for min del er saken ute av verden, sier Gulbrandsen.

Etter møtet forsvant Josh Soares rett ut døren uten å ville snakke med noen, men på veien ut sa han «ser deg i morgen» til Oilers-trener Pål Gulbrandsen.

– Av og til går det en kule varmt, og sånn var det litt i dag. Det vi snakket om på det møtet blir mellom meg, Josh og Pål Higson. Jeg har egentlig ingen ytterlgiere kommentarer ut over det, og som sagt er saken ute av verden for min del. Josh kommer til å spille på mandag, forteller Gulbrandsen som sier at episoden ikke vil få noen konsekvenser for kanadieren.