Anders Tangen Henriksen feirer mål mot Stjernen lørdag. FOTO: Jan Henrik Heggebø

Oilers holdt unna og vant

Oilers ledet 3-0 og cruiset mot seier, men en voldsomt sluttspurt skapte spenning i kampen mot Lørenskog. Heldigvis avgjorde kaptein Kristian Forsberg på åpent mål. Med 4-2-seieren sørget Oilers for sin andre seier på rappen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Før kampen:

Oilers knuste Stjernen i forrige serierunde og i kveld kan laget redusere avstanden til Frisk på 4. plass til elleve poeng med seier over Lørenskog.

Oilers har tatt flere grep den siste tiden. William Rapuzzi har scoret to ganger på to kamper og Johannes Johannessen er i ferd med å spille seg mer varm etter returen til gamleklubben fra svensk hockey.

Dersom laget slår Lørenskog på bortebane i kveld spiser de også ytterligere inn på lagene foran seg. Topplagene Sparta og Storhamar kan nok Oilers bare glemme med henholdsvis 23 og 27 poeng opp.

LES OGSÅ: Oilers med komfortabel seier over Stjernen

Men Frisk befinner seg 14 poeng foran og Lillehammer har 17 poeng mer enn de regjerende mesterne. Alle fire lagene har én kamp mer spilt enn Oilers.

Skal Oilers slå Lørenskog på nest siste plass på tabellen kan fort nye scoringer fra William Rapuzzi komme godt med. Han har scoret i begge sine kamper så langt.

LES OGSÅ: Johannessen: - Herlig å være tilbake

– Det er godt å være tilbake på isen. Det har vært tøft mentalt å være ute så lenge. Jeg har ikke vært her lenge, men har allerede funnet en god tone med lagkameratene, sa han til RA etter 4-0 mot Stjernen lørdag.

Oilers stiller slik med Henrik Holm i mål:

1. rekke: Gedig, Johannessen - Cornet, Soares, Rapuzzi.
2. rekke: Solberg, Humphries - Salsten, Kokkala, Søberg.
3. rekke: Rokseth, Mostue - Hoff, Forsberg, Løvlie.
4. rekke: Myreng Kjellesvik, Vikingstad - Tangen Henriksen, Medhus, Børresen.