Ødegaard og Braut Haaland kan bli lagkompiser

Ifølge en spansk sportsavis skal det være et ønske fra Real Madrid å samle de to nordmennene på Santiago Bernabéu.

Følg RA Sporten på Facebook!

Real Madrid ønsker å ha på plass både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland til 2020/21-sesongen, hevder den spanske sportsavisen AS.

Real Madrid er i en prosess med å forynge stallen, og samtidig som klubben trenger å selge flere spillere når sommerens overgangsvindu åpner, ønsker den å hente Ødegaard tilbake fra lån, ifølge AS. Det samme skjer angivelig med backen Achraf Hakimi (21), som er på utlån til Borussia Dortmund.

LES OGSÅ: Så stor prosent får Viking-spillerne beholde

Med på følget skal Real Madrid-trener Zinedine Zidane også ønske seg Ødegaards landslagskompis og Hakimis lagkamerat i Dortmund, Erling Braut Haaland.

Avisen har dessuten bitt seg merke i et mulig hint fra Ødegaard om at han ønsker å bli lagkamerat med Haaland også på klubblaget.

LES OGSÅ: Nå permitteres også spillere, trenere og støtteaparat i Viking

Den norske midtbaneyndlingen har nemlig «likt» et bilde der Ødegaard og Haaland er «photoshoppet» sammen med Real Madrid-drakt, lagt ut av Instagram-kontoen MadridGraphics.

Mens markedsverdien til Haaland har skutt i været som følge av suksessen i både Salzburg og Dortmund denne sesongen, har det gode spillet til Ødegaard på lån i Real Sociedad angivelig gjort at hovedstadslaget ønsker å hente ham tilbake fortest mulig.

LES OGSÅ: Viking-stopper koronasmittet

Real Madrid og Real Sociedad ble samtidig enige om en utlånsavtale på to år fra sommeren 2019. Og i et intervju med baskeravisen El Diario Vasco i begynnelsen av mars understreket Ødegaard at planen er å spille to år i «La Real».