Nytt knepent tap for Blombäck og Viking

Gunnar Blombäck og Viking gikk på et nytt tap i 1.divisjon søndag, da Nøtterøy ble for sterke og vant 23-20 .

Én seier og én uavgjort har det blitt på de første syv kampene for Viking i årets 1.divisjon etter nedrykket i fjor, og søndag var det klart for nok en tøff kamp. Da var det tredjeplasserte Nøtterøy som ventet hjemme i Stavanger Idrettshall.
Som ventet var det bortelaget som kom best i gang i kampen, og som ledet gjennom hele den første omgangen. Ikke med mange målene, men nok til at Viking alltid lå et mål eller to på etterskudd. På det meste ledet Nøtterøy med fire mål i den første omgangen, men til pause var det 11-12 til gjestene.
Det samme skjedde i starten av den andre omgangen, da Nøtterøy raskt åpnet opp en luke igjen på tre-fire mål før Viking kjempet seg tilbake i kampen. Hjemmelaget utlignet for første gang etter 53 minutters spill, og holdt på den stillingen i tre minutter. Men på de siste minuttene raknet det igjen for vertene som til slutt tapte 23-20.
Dagens knepne tap gjør at laget fortsatt blir liggende nest sist på tabellen, på bedre målforskjell enn Herkules som ligger sist.