Tok farvel med Hans Petter Hansen

Hans Petter Hansen ble bisatt i Randaberg kirke torsdag ettermiddag.

Forrige uke, 6. februar, kom beskjeden om Stavangersangeren Hans Petter Hansens bortgang. I dag, torsdag, ble Hansen bisatt i Randaberg kirke. 

Ifølge Randaberg24 var det mange som hadde møtt opp i kirken; både familie og venner, men også mange Hansen hadde samarbeidet med gjennom årene. 

Det var Thomas Mjelde Røsbak som var forrettende prest, mens Jone Kvia Hansen var solist.

I kirken fikk de fremmøtte blant annet høre «You´ll never walk alone» og sangen «God morgen, min kjære», skriver Randaberg24.

LES OGSÅ: Slik huskes Hans Petter Hansen

Vil bli husket

Hansen var en norsk popsanger, og slo gjennom med sangen «Jeg kommer snart igjen» fra 1974 – en norsk versjon av den greske artisten Demis Roussos' internasjonale slager «Goodbye My Love, Goodbye».

Det er ingen tvil om at han vil bli husket godt av dem som kjente han. 

– Mer smilende, fornøyd, høflig og raus mann skal man lete lenge etter, sa Ole Klemetsen til RA forrige torsdag i saken «Slik huskes Hans Petter Hansen»

Han, hans bror og hans far har kompet mye til Hans Petter, og han var en god venn av familien. I tillegg var Klemetsens far, John, tremening med Hans Petter. 

– Han minnet meg mye om min egen far, sier Klemetsen, og forteller at han kommer til å huske artistens fantastiske stemme og sanger. 

– Han hadde Stavangers desidert største og beste stemme, og var kanskje blant de beste i Norge, legger han til.

Også tidligere kollega av Hansen, Hans Petter Jørgensen, synes Stavanger-artisten var en fin mann. 

– Jeg lærte han å kjenne som en veldig beskjeden person. Han var lun, fin og varm, og hadde en helt spesiell røst som kom aller mest til sitt rette da det ikke var noe staffasje rundt ham, sa Jørgensen til RA forrige uke i samme sak