Stavanger

Fiks ferigge ferie: Mandag er en viktig dag

I tillegg til Fiks ferigge ferie blir det også lagt ut billetter til Sommerbonanza.

Mandag 13. mars klokken 17.00 åpner billettsalget til det Stavanger kommune kaller sommerens vakreste eventyr for barn mellom seks og tretten år.

1400 billetter legges ut. Her er programmet og påmelding.

Hva er Fiks ferigge ferie?

Det er Stavanger kommunes årlige sommerferietilbud for barn mellom seks og tretten år. Det tradisjonsrike tilbudet har engasjert stavangerbarn i mange år, og årets program står ikke tilbake for noen av de tidligere årene. Barna deltar på en hel uke med dagsprogrammer som tar dem ut på gøyale og spennende turer i distriktet med voksne ledere hver dag. Tilbudet er fordelt utover kommunedelene gjennom hele sommeren.

– Vi satser hardt på å lage et godt og variert program med kjente og kjære klassikere samtidig som vi leter fram nye spennende tilbud, sier Bjørn Hareim som sammen med Ingvild Sæter er programansvarlige.

Nye og gamle aktiviteter

I fjor ble det for eksempel besøk til Ørntun besøk- og aktivitetstun på Åmøy for første gang.

– Gamlingen er tilbake på programmet i år til stor glede for alle. Vi har også fått utvidet ferieklubben litt med en ekstra uke både på Madla, Hillevåg og Hundvåg, forteller Sæter.

I tillegg til den ordinære ferieklubben er også populære Lundvågen naturskole og Stavanger kulturskole med i programmet.

Sommerbonanza for de større

I tillegg til Fiks ferigge ferie blir det også lagt ut billetter til Sommerbonanza, et ferietilbud for ungdom mellom 13 og 17 år.

Surfing, klatring, båttur, bading, paintball, fisking og mye mer står på programmet.

Programmet til Barnas sommer 2023 blir publisert i uke 11. Påmelding til aktivitetene åpner onsdag 22. mars.

Nyeste fra Dagsavisen.no: