Stavanger

SVs Eirik Faret Sakariassen fikk oppfylt guttedrømmen i Bond-bil

SVs gruppeleder Eirik Faret Sakariassen har alltid hatt en drøm om å kjøre en vaskeekte James Bond-bil, og i går ble den drømmen oppfylt. Nesten.

Bilde 1 av 2

– I en Aston Martin fra 1962 fikk jeg tatt en liten tur rundt i Sola. Ettersom jeg ikke har lappen måtte jeg sitte på, men det var en fantastisk tur. Luktene, lydene og selve bilen, som er et kunstverk, sier Faret Sakariassen.

Gruppelederen sier det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse, og at han selvsagt stilte opp med dress og sløyfe for å markere anledningen.

– Skal man kjøre en Bond-bil må man stille opp i Bond-stil. Jeg har samlet på James Bond-effekter i veldig mange år, og så min første Bond-film som 8-åring. Da snek jeg meg til å se «A View to a Kill» ved å ligge gjemt bak et skap mens min far så filmen, sier Sakariassen.

Han gleder seg selvsagt stort til den nyeste James Bond-filmen «Spectre» lanseres i november, men tror ikke Bond selv ville stemt på SV.

– Han er nok litt for glad i våpen, reiser litt for lite kollektivt og har et kvinnesyn som definitivt kunne vært mer moderne, sier Sakariassen.

Nyeste fra Dagsavisen.no: