Stavanger

Henrik lager rusfri natturnering

Det er ikke alle 17-åringer som hadde tatt på seg oppgaven å arrangere en turnering på ren dugnad. Men det ville Henrik Torjussen.

Bilde 1 av 4

- Når jeg var litt yngre syntes jeg det hadde vært kult om noen eldre ungdommer hadde arrangert en turnering for oss. Det skjedde aldri. Men nå har jeg lyst å gjøre det.

Han har lagt ned en del timer i dette prosjektet sitt, både med å designe logo, laget internettside og fått tak i sponsorer. Men han er klar på at han på ingen måte er helt alene om å arrangere denne turneringen.

- Jeg gjør det i samarbeid med Hundvåg håndball, fritidsklubben og regionalt ungdomsnettverk. Uten disse hadde det ikke vært mulig, forklarer han.

Han understreker også at det er Hundvåg håndball som er hovedansvarlig og at alt vil gå gjennom dem.

Annerledes turnering

Natturneringen som blir arrangert fredag niende mars skal inneholde god musikk og et kult lysshow.

- Vi har fått lånt lyskastere og i finalene skal vi kjøre et skikkelig show. Det kommer til å bli skikkelig gang, lover Henrik.

Turneringen vil bestå av puljer på seks lag, og det vil bli konkurrert i både fotball og håndball i Hundvåghallen denne kvelden.

Alle som vil kan melde seg på, både gutter og jenter.

- I utgangspunktet skal turneringen være for niende- og tiendeklassinger, men vi er åpne for at alle kan melde seg på.

Så langt har det gått tregt med påmeldingen, og Henrik oppfordrer nå ungdommen til å melde seg på.

- Det er ikke særlig dyrt å melde seg på. Det koster bare 20 kroner per person. Hvis ungdommen ikke har råd til det håper jeg foreldrene deres er med og sponser ungene sine, forklarer han.

- Målet er at denne turneringen en gang skal bli helt gratis, sier han.

Nyeste fra Dagsavisen.no: