Stavanger

Her kan du bo i påskefjellet

Er du rask kan du leie Ole Klemetsens leilighet på Sinnes i palmehelgen.

Leiligheten på 60 kvadratmeter, med fem sengeplasser, kommer på 5060 kroner for torsdag til mandag. Den ligger 150 meter fra oppkjørt skiløype (Furuåsen og Forsbergløypen) og 900 meter fra skitrekk.

- Skal ikke du opp i fjellet å gå på ski?

- Selvfølgelig skal jeg det. Men palmehelgen skal jeg til Nederland for å spille ishockeyturnering. Når jeg kommer hjem, reiser jeg rett opp på fjellet, sier Ole Klemetsen.

Hockeytur

- Ishockey?

- Selv om alle sier jeg er bambi på isen, liker jeg det veldig godt. Jeg har det kjempegøy på isen og skal reise ned sammen med både flinke og ikke fult så flinke folk. Det er Tore Christiansen, nestleder i Stavanger Oilers, som har tatt initiativet, sier Klemetsen.

Du kan leie Klemetsen sin leilighet gjennom Sirdal Hytteformidling.

Er du for sent ute til å kapre Oles leilighet, kan et lite lys av håp skimtes i Sirdal.

- Vi er fortsatt i dialog om to-tre hytter til, så det kan godt være at vi får noen flere utleiehytter inn i stallen vår. Det er bare å følge med, sier Tore Kvæven i Sirdal Hytteformidling.

Andre muligheter

Rogalands Avis gir deg her en oversikt over ledige hytter og hotellrom i området. Det er, som vanlig, få ledige hytter i Sirdal.

Plusser du på litt kjøretid kan du feire påsken i Sauda eller Røldal. Spesielt i Sauda er det gode overnattingsmuligheter. Raskeste vei til Sauda er tre timer via Rennfast hvis det klaffer med ferja. Her slipper du unna " Sirdalskøene" og det er gode muligheter for off piste-kjøring.

Det er stort sett i første del av påsken det er ledige overnatting. Men er du rask kan du sikre deg skiferie på fjellet fra palmehelgen til andre påskedag i Sauda, på Tonstad og Hovden.