Roganytt

Krasjet i gjerde og stakk av

Mannen i 30-årene mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Det var klokken 23.41 lørdag politiet fikk melding om trafikkuhell på fylkesvei 4448 ved Pollestad på Jæren. Et enslig kjøretøy hadde kjørt inn i et steingjerde, og fører framsto uskadd.

– Da politiet kom til stedet var fører forsvunnet. Politiet gjør undersøkelser i området, meldte Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Politiet opplyser at de kom i kontakt med en mann i 30-årene, som de mistenker å ha kjørt bilen. Mannen mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand og politiet oppretter sak.

Også i Suldal var det et trafikkuhell lørdag. Klokken 13.40 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien og lå i en grøft i Kvilldalsvegen.

– Det var ingen personer i bilen. Bilfører ble etter hvert lokalisert på legevakten. Bilfører skal ikke være alvorlig skadd. Politiet er på vei til stedet for undersøkelser, skrev politiet på Twitter lørdag ettermiddag. Sjåføren – en kvinne i 30-årene – ble hentet av sin mann og kjørt til legevakten. Politiet hadde pr. lørdag ettermiddag ikke fått avhørt henne siden hun var til behandling. Ukjent skadeomfang og uviss grunn for uhellet.


Mer fra Dagsavisen