Politilogg

Tisset på restaurant – måtte gå hjem

Urinering, innbrudd og kranglete folk på byen var en del av politiets arbeidsoppgaver natt til søndag.

Selv om det presser på er urinering på offentlig sted forbudt. Dét tenkte ikke mannen i 20-årene da han like over midnatt fant det for godt å tisse ved inngangspartiet til en restaurant i Stavanger sentrum. Han ble anmeldt for forholdet og satt i marsj hjemover, melder politiet på Twitter.

En annen beruset mann havnet i arresten like etter klokken 01.00 natt til søndag. Mannen er anmeldt for å ha slått til en person på et utested i sentrum, samt ikke å etterkomme politiets pålegg.

Også en båtfører – en mann i 50-årene – kan vente seg et oppgjør med politiet. Et kvarter over midnatt ble han stanset i Byfjorden, der han framsto som påvirket og blåste til over lovlig verdi. I tillegg var det ikke tente lanterner på båten og båtfører hadde heller ikke på seg redningsvest.

Lørdag ettermiddag var det tilløp til brennende busker både på Kampen og Ullandhaug i Stavanger. Litt over klokken 16.00 fikk politiet melding om brann i en parkert bil på Kampen, der flammene hadde spredt seg til en hekk. I 15-tiden kom det også melding om brann i en busk i en hage på Ullandhaug. Begge buskbrannene skal raskt ha kommet under kontroll.

Mer fra Dagsavisen