Roganytt

Nye koronasmittede: 0

Smittetrykket holder seg fortsatt lavt i Stavanger.

Stavanger fortsetter trenden med lave smittetall. Lørdag ble det for tredje gang forrige uke registrert ingen nye smittede.

Stavanger kommunes koronaoversikt viser at det bare var fem nye smittede denne uken, noe som står i skarp kontrast til en del andre kommuner. Moss - som er en av de hardest rammede kommunene i Norge - meldte om 23 nye tilfeller av koronasmitte søndag. Gjennomsnittet de siste sju dagene er 14 smittede.

Den siste uken har Moss kommune meldt om til sammen 100 nye smittetilfeller, melder NTB. Gjennomsnittet per dag var 14 nye smittede. Lørdag ble det imidlertid meldt om 21 nye smittede, og søndag var tallet 23 positive covid-19-tester. Totalt gjennom hele pandemien har det blitt bekreftet 498 smittetilfeller i Moss.

I alt har det vært 483 koronasmittede i Stavanger. 20 er blitt smittet de siste 14 dagene.

Sandnes kommune rapporterer også om svært lave smittetall. Lørdag og søndag var det null nye smittede, mens en mann i 40-årene ble meldt smittet fredag. Dette skal ha skjedd via en nærkontakt. Det største utbruddet i Sandnes var onsdag da fem personer ble smittet av nærkontakter. Ni personer er smittet i Sandnes i uken som ligger bak oss, og totalen for hele pandemiperioden er 217 smittede.

Mer fra Dagsavisen