Husk å oppdatere kontaktopplysningene dine – gjør vaksineringen smidigere

Rundt 2800 innbyggere i Stavanger i alderen 18-64 år har enda ikke registrert sine mobilnumre i kontakt- og reservasjonsregisteret i forkant av massevaksinasjonen.

Det skriver Stavanger kommune i en pressemelding.

De oppfordrer dem som ikke har registrert kontaktopplysningene sine om å gjøre dette så snart som mulig på norge.no. Stavanger kommune bruker mobilnummeret som er lagt inn i registeret for å kontakte deg med tilbud om koronavaksinering.

– Stavanger kommune har en vaksineplan i tre faser; fase 1 er vaksinering av beboere på alders- og sykehjem som på det nærmeste er ferdigvaksinert. Fase 2 er innbyggere over 65 år og de med underliggende sykdommer som fastlegen kontakter og vaksinerer. Fase 3 er massevaksinering av innbyggere som i Stavanger gjelder 18-64-åringene.

LES OGSÅ: Snart 700 tilfeller av britisk mutantvirus i Norge

– Vil gjøre massevaksineringen smidigere

Videre i pressemeldingen informeres det om at massevaksineringen er ventet å starte over påske, avhengig av tilgangen på vaksiner. Rundt 90.000 innbyggere mellom 18 og 64 år har registrert mobilnummeret sitt, men omtrent 2800 har enda ikke gjort det.

– Vi oppfordrer alle innbyggere om å sjekke at opplysningene er riktige og oppdaterte. Det vil gjøre massevaksineringen smidigere, sier direktør for helse og omsorg, Eli Karin Fosse.  

Innbyggere i alderen 18-64 år skal massevaksineres i vaksineringssentrene Forum Expo, Mastrahallen og Finnøy fleirbrukshall.