Her skal kommunen arbeide fram til jul

– Vi håper derfor at eventuelle rekordforsøk kan, som med nyttårsforsettene, utsettes til nyåret.

Det lenge planlagte arbeidet med å fjerne trær rundt Vannassen på Hillevåg starter opp igjen fra tirsdag, melder Stavanger kommune på sin Facebook-side.

– Norsk vassdrags- og energidirektorat krever at vegetasjonen på demningen fjernes, noe som betyr at trærne langs vannet må bort. Mens dette arbeidet pågår vil deler av strekningen rundt Vannassen bli stengt, melder de videre.

Ifølge kommunen er hogstarbeidet krevende, og det er usikkert hvor lenge sperringene vil være oppe. Sperringene vil flytte på seg i takt med hvor arbeidet pågår, og det er viktig å følge skiltingen dersom en skal bruke området.

– Ettersom Vannassen er populært blant både turgåere og mosjonister vil turstiene som ligger utenfor arbeidsområdet være åpne. Likevel gjør sperringene det umulig å gå hele runden, noe som gjør det vanskelig å sette ny personlig rekord rundt den cirka én kilometer lange løypen. Vi håper derfor at eventuelle rekordforsøk kan, som med nyttårsforsettene, utsettes til nyåret, avslutter Stavanger kommune.