Nyheter

Blir ny gruppeleder for Høyre

Høyre har valgt ny gruppeleder.

Høyres nye kommunestyregruppe møttes onsdag kveld til et konstituerende møte. Tormod Wilson Losnedal ble valgt som gruppeleder i perioden 2023-2027.

Det melder partiet i en pressemelding torsdag morgen.

- Jeg har jobbet for både John Peter og Sissel på rådhuset, så det er nesten er surrealistisk følelse å skulle ta over etter de. Samtidig har Høyre en tradisjon og tilstedeværelse i denne kommunen som gjør gruppelederrollen veldig spesiell. Stolt og ydmyk er ikke dekkende, sier Losnedal.

36-åringen er vokst opp på Madla, men har etter studier og arbeid andre steder bosatt seg i Eiganes og Våland kommunedel, der han også sitter som vararepresentant i kommunedelsutvalget. Losnedal har ikke tidligere stilt til valg, men jobbet for Høyre i perioden 2017-2021.

– Jeg gleder meg til å jobbe med den nye fantastiske Høyre-gruppen og til samarbeid med dyktige kolleger fra alle parti i kommunestyret, avslutter Losnedal.

Nyeste fra Dagsavisen.no: