Nyheter

Nå blir det trangt på bussen: – Vis hensyn

Kolumbus kommer med en oppfordring til alle som skal reise kollektivt.

Denne uken åpner skolene, universitetet er i gang og de fleste er ferdige med sommerferien og er tilbake på jobb. Det gjør at Kolumbus forventer større pågang på bussene, togene og båtene.

– I tillegg forventer vi større økning enn til vanlig i august som følge av gratisordningen i Stavanger. Derfor regner vi med at det kan bli trangere på bussene, båtene og togene, sier Morten Nesvik, kommunikasjonsrådgiver i Kolumbus i en pressemelding.

Han understreker at de ikke har mer materiell tilgjengelig.

– Derfor er det viktig at folk tar hensyn om bord. Gi plass til dine medpassasjerer, ikke bruk setet til å lagre sekken din og vær forberedt på at det kan bli litt trangere om bord, sier Nesvik.

Må ha gyldig billett

– Vi må også minne folk på at ALLE som reiser med Kolumbus må ha gyldig billett, også de som bor i Stavanger kommune. Det er mange eksempler på reisende som ikke har gyldig billett og blir tatt i kontroll, blant annet fordi de ikke har aktivert billetten fra Stavanger kommune eller ikke har fått med seg at de faktisk må ha billett selv om de bor i kommunen, sier kommunikasjonsrådgiveren.


Mer fra Dagsavisen