Nyheter

Ny direktør i Smedvig Eiendom

– Jeg er veldig glad for muligheten til å lede Smedvig Eiendom, og ser frem til å bygge videre på en solid og godt sammensatt organisasjon

Cecilie W. Melbye er ansatt som ny administrerende direktør i Smedvig Eiendom AS. Melbye har jobbet i Smedvig siden 2010, og kommer fra stillingen som daglig leder i Innovasjonsparken AS.

Melbye er utdannet diplomøkonom fra BI Stavanger og har lang erfaring fra ledende stillinger. Hun har gjennom årene hatt flere styreverv i ulike organisasjoner.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er svært tilfredse med at Cecilie W. Melbye har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Smedvig Eiendom sier styreleder Odd Torland, og fortsetter; Cecilie har alle de kvaliteter som skal til for å fylle sin nye posisjon på en utmerket måte.

-Jeg er veldig glad for muligheten til å lede Smedvig Eiendom, og ser fram til å bygge videre på en solid og godt sammensatt organisasjon. Sammen med Smedvig sitt datterselskap Veni, skal vi drive eiendomsbransjen framover og sette vårt preg på utviklingen av samfunnet, sier Cecilie W. Melbye.

Smedvig Eiendom eier og forvalter cirka 177.000 kvadratmeter næringseiendom i Stavanger, Hamar, Lillehammer og Storbritannia. Smedvig Eiendom har en utviklingsportefølje på rundt 477.000 kvadratmeter. Selskapet har 25 ansatte.

Nyeste fra Dagsavisen.no: