Nyheter

Slik kan du vaksinere og koronateste deg i påsken

Vær obs på begrensede åpningstider på testsenter og apotek i påsken.

Illustrasjonsfoto.

Stavanger kommune skriver på sine nettsider at vaksinesenteret i Hjalmar Johansens gate 10 er stengt hele påskeuken. Man kan derimot benytte seg av vaksinetilbudet på sju apotek i Stavanger. Følgende apotek vaksinerer mot korona i åpningstiden:

  • Apotek 1 Hjorten på Madla Amfi
  • Apotek 1 Kilden på Kilden kjøpesenter
  • Apotek 1 Tasta på Tastasenteret
  • Boots apotek Hundvåg på Hundvågsenteret
  • Ditt apotek Tvedt Senter på Tvedtsenteret
  • Vaktapoteket Vitusapotek Løven i sentrum
  • Vitusapotek Mariero i Helgø Meny-bygget på Mariero

Ved behov for å ta en PCR-test holder testsenteret på Åsen åpent 08.30-15.00 skjærtorsdag, langfredag og 2. påskedag. Testsenteret vil være stengt påskeaften og 1. påskedag.

Stenger hurtigtest-bod

Boden på Hillevåg Torg deler ut sine siste hurtigtester onsdag 13. april. Boden vil ikke åpne igjen etter påsken, men det vil være mulig å få tak i hurtigtester på Åsen teststasjon i Haugåsstubben 9 i åpningstiden. Fra mandag 11. april til fredag 15. april og mandag 18. april deles det ut hurtigtester i Åsen fra 08.30 til 15.00. Påskeaften og 1. påskedag deles hurtigtester ut fra 10.00-12.00.

Utdeling i Erichstrups gate 21 på Storhaug er stengt fra skjærtorsdag til og med 2. påskedag, mens innbyggertorget i Judaberg og Vikevåg holder stengt i høytiden. Det vil derfor ikke være mulig å hente ut hurtigtester der i påsken.

Stavanger kommune oppfordrer til å hente ut hurtigtester før påske hvis man tror at man kan komme til å måtte teste seg i påskedagene.