Nyheter

Kommer til Utopia

Popstjernen Astrid S skal opptre på årets Utopia.

– Det er med stor glede vi endelig kan si at Astrid S kommer til Utopia, skriver Utopia i en pressemelding fredag.

Popstjernen skulle egentlig spilt på Utopia 2020 og 2021, men festivalen ble avlyst på grunn av koronapandemien. Hun har hatt stor suksess de siste par årene, og 25-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good» og lå på topplistene i hele 21 land. Siden har hun sluppet flere EP-er med stor internasjonal suksess.

– Astrid S er et navn som har blitt forespurt siden vi startet Utopia tilbake i 2017. Dessverre måtte vi avlyse i fjor, men da er det ekstra kjekt at vi får enda mer tid til å glede oss! Hun er en fantastisk artist med en unik stemme, og ikke minst lager hun fantastiske liveshows. Vi gleder oss til å endelig se henne på Utopia i vakre Bjergstedparken. Jeg mistenker at magiske øyeblikk vil bli skapt da, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Har skiftet lokasjon

Etter sin første EP har Astrid S gitt ut superhits som «Breathe», «Thinking Before I Talk», «Emotion», «Such A Boy» og «Paper Thin» og har til sammen fått godt over en milliard streams. Hun har turnert både inn- og utland, og headlinet på de største festivalene i landet. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og i 2018 ble hun «Årets Spellemann».

– Dette gjør at hun nå er en av de absolutt største stjernene i norsk musikk. Den siste tiden har hun sluppet nye superhits som «I Don’t Know Why», «Dance Dance Dance», «Marylin Monroe» og «It’s Ok If You Forget Me», skriver festivalen i pressemeldingen.

Tidligere har Utopia annonsert Alan Walker og Janove som første headliner til 2022. Utopia har også skiftet lokasjon til Bjergstedparken grunnet stor billettpågang. Utopia vil foregå fra 26–27 august 2022, og tidligere har festivalen hatt besøk av artister som Zara Larsson, David Guetta, Kygo, Sigrid, Sondre Justad, Highasakite, Matoma, Sebastian Ingrosso, og Steve Angello.


Nyeste fra Dagsavisen.no: