Nyheter

Disse skal opptre på Mablis 2022

Flere kjente artister skal opptre på Mablisfestivalen i Vålandsskogen neste år.

– Sleaford Mods – den britiske kultdoen kommer endelig til oss i Vålandsskogen, skriver Mablisfestivalen i en pressemelding mandag.

Duoen fra Nottingham har siden 2007 gitt ut flere album og EP-er, og tar med seg sitt nyeste album «Spare Ribs» til Stavanger. Mablisfestivalen mener artistene har truffet en nerve med kombinasjonen «Rap-elektroniske-punkmusikk» og sine morsomme og ærlige tekster.

I tillegg kommer Emilie Nicolas, Gabrielle, Big Thief, Kjartan Lauritzen, og Freya & Helena. Festivalen skriver i pressemeldingen at de gleder seg stort til flere avsløringer på nyåret.

– Vi ser frem til en fullverdig festival, og programmet begynner allerede å ta form og viser en indikasjon på hva vi har å glede oss til, står det i pressmeldingen.

– 2022 er det året hvor vi skal se utvikling og en forbedret festivalarena med enda mer på plakaten enn vi har sett tidligere. Mer skog, mer musikk og kulturelle innslag er stikkord, og en skal ikke se bort i fra at det blir noen sakkosekker her og der også, sier festivalsjef Eirin Sandstad.

Mer fra Dagsavisen