Roganytt

Flere bortvist fra sentrum

Sør-Vest politidistrikt måtte ta seg av flere hendelser i Stavanger-regionen natt til lørdag.

Illustrasjonsfoto.

Sør-Vest politidistrikt opplyser på sin Twitter-konto at en ung mann ble bortvist fra et utested i Sandnes sentrum klokken 00.27 natt til lørdag. Mannen ble bortvist til lørdag morgen på grunn av beruselse og kranglete oppførsel.

Klokken 00.54 ble en ung mann bortvist til lørdag morgen fra Stavanger sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Ved midnatt fikk politiet melding om en mannsperson i 50-årene som hadde falt av en elsparkesykkel.

– Ingen andre var involvert i hendelsen. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk – han er åpenbart beruset, skriver politiet og legger til at nødvendige blodprøver har blitt tatt. De har opprettet sak på hendelsen.

Viste bort russebil

Klokken 01.45 ble to mannspersoner i 20-30-årene bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av ordensforstyrrelse og beruselse. Også de ble bortvist til lørdag morgen.

Politiet opplyser at klokken 03.22 urinerte en ung mann i 20-årene i nærheten av Kongsgårdbakken i Stavanger. De har opprettet sak.

Klokken 03.15 spilte en russebil svært høy musikk til stor sjenanse i Stavanger sentrum.

– Bilen er kontrollert av politiet, og en del av anlegget er tatt ut av bilen, skriver politiet, og legger til at de ble bortvist fra sentrum til lørdag.

Klokken 03.20 ble en mann i 40-årene bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og plagsom oppførsel mot andre.