Nyheter

Snart kommer vaksinebussen til Stavanger

Vaksinesenteret Forum Expo setter siste vaksinestikk 30. september, før vaksineringen flyttes til Torgveien 15C. Etter det kommer vaksinebussen.

Illustrasjonsfoto.

Det nærmer seg innspurten av massevaksineringen i Stavanger kommune. De som ønsker å komme på drop-in bør benytte anledningen i Forum Expo innen 30. september hvor det er drop-in for alle grupper mellom mandag og lørdag, skriver Stavanger kommune i en pressemelding tirsdag kveld.

Etter denne datoen blir ikke flere vaksiner satt i Forum Expo, men koronavaksineringen fortsetter i Torgveien 15C fra 4. oktober. Her blir det kun timebestilling.

Fra uke 41 skal en vaksinebuss kjøre rundt i kommunen, og her blir det mulighet for drop-in-vaksinering. Hvor bussen skal stoppe er under planlegging, og mer informasjon kommer senere, ifølge kommunen.

I gang med dose tre

Vaksinesenteret er i gang med vaksinering med tredje dose, og det er nå klart hvilke grupper som skal få dose 3. Det gjelder innbyggere med alvorlig svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller bruk av immundempende medikamenter. Du kan se hvilke grupper det gjelder her.

De som skal få dose 3 i Forum Expo må vise dokumentasjon i form av tablettpakke med navn eller resept/e-resept/legemiddelliste når de kommer til registreringen, opplyser kommunen.

I uke 38 og 39 vaksineres 12-15-åringene i Forum Expo. De skal ha én dose. Siden denne gruppen skal ha Pfizer-vaksinen er det denne vaksinen som tilbys i vaksinesenteret disse ukene. Det vil bli anledning til å få Moderna-vaksine i Torgveien 15C i oktober.

Uke 38 er siste uke med vaksinering av 16-18-åringer på de videregående skolene. Denne uken er vaksineteamet på Møllehagen/Steinerskolen, St. Olav og Hetland videregående skole, opplyser Stavanger kommune.