Nyheter

Sør-Vest politidistrikt etterforsker politimann

Etterforsker ansatt i Vest politidistrikt.

Tirsdag denne uken ble en ansatt i Vest politidistrikt suspendert etter å ha blitt pågrepet og siktet for trusler etter Straffeloven §263. Statsadvokaten har oppnevnt Sør-Vest politidistrikt til å overta etterforskningen av straffesaken. Det melder Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding onsdag.

– Saken har blitt formelt overført til oss i dag, og vi er derfor i en innledende fase av etterforskningen. Det betyr at vi ikke kan uttale oss rundt detaljer. Det vi kan si er at siktede er en mann i 40-årene. Han ble løslatt i går. Vi vil nå sette oss inn i saken og vurdere hvilke etterforskningsskritt som skal gjennomføres, opplyser politiadvokat Torbjørg Ristesund.

Sør-Vest politidistrikt skriver videre i pressemeldingen at de ikke gir flere opplysninger i saken på nåværende tidspunkt.