Nyheter

Nå gjenåpner SAS disse direkterutene fra Stavanger

Fredagens endring i reiseråd gir økt etterspørsel etter flyreiser. Nå gjenåpner SAS flere direkteruter.

Stadig flere land åpner opp for innreise denne sommeren, i takt med flere vaksinerte og færre smittede av covid-19. SAS har flere ganger utsatt gjenåpningen av sommerrutene på grunn av norske reiseråd og restriksjoner, men nå gjenåpnes mange direkteruter til utlandet. Det melder SAS i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Dagens melding fra regjeringen er gledelig. Det er mange som ønsker å oppleve verden igjen og nå blir det rift om billettene. Ønsker du å reise, kan du trygt bestille fleksible billetter allerede nå. Da er det enkelt å endre dersom det skulle oppstå justeringer i reiseplanene, sier konserndirektør i SAS, Kjetil Håbjørg, i pressemeldingen.

Til tross for at mange land nå letter på sine innreiserestriksjoner, krever de fleste landene fortsatt ulike typer innreisetillatelser og negativt testresultat. Det er viktig å være godt forberedt i god tid før du ankommer flyplassen.

– For å gjøre det enklere dem som reiser, har SAS utviklet en ny digital plattform, «SAS Travel Ready Center,» påpekes det i pressemeldingen.

Gjennom SAS Travel Ready Center kan du forberede alt online før du drar hjemmefra. På nettsiden får den som skal reise en oversikt over hvilke restriksjoner som gjelder på destinasjonen. Du kan laste opp nødvendig dokumentasjon og får den verifisert av SAS. Deretter kan du laste ned ditt elektroniske boardingkort og gå direkte til selvbetjent innsjekk.

Direkteruter fra Stavanger

* Bergen-Stavanger

* Oslo-Stavanger

* Stavanger Aberdeen

* Stavanger-Alicante

* Stavanger-København

* Stavanger-Trondheim