Nyheter

Helgø Meny forlenger og utvider i Stadionparken

– Vi har stor tro på Stadionparken i årene som kommer.

Helgø Meny har vært på Stadionparken siden oppstarten i 2005. Nå har matbutikken signert en ny leieavtale som sørger for at butikken blir værende 15 nye år på kjøpesenteret i Jåttåvågen.

Helgø Meny er også i gang med bygging av ny butikk på over 2000 kvadratmeter. Den nye butikken vil åpne våren 2021, melder Citycon i en pressemelding.

KOMMENTAR: Bussveien er i veien

Tror på Hinna Park

– Vi har stor tro på Stadionparken i årene som kommer. Med helt ny butikk i nye lokaler skal vi fremstå som enda mer attraktive for kunder som ønsker kvalitetsmat fra Rogaland og stort utvalg, sier kjøpmann Roald Helgø i Helgø Meny.

Hinna Park er i utvikling, nye arbeidsplasser og nye boliger er på gang. Helgø mener dette vil føre til mer aktivitet i området.

– Dette er et område i vekst og med en god utvikling. Våre analyser viser at det er riktig å satse videre på Stadionparken som ligger sentralt plassert ved boliger og næringsliv, sier Helgø.

LES OGSÅ: Slik blir Bussveien på Hinna (+)

Fornøyd senterleder

Senterleder i Stadionparken, Inger Egeland, er glad for å ha med Helgø Meny videre i nye 15 år.

– Vi er glade for den nye avtalen med NorgesGruppen og Helgø Meny. Det at Helgø Meny satser videre med helt ny butikk er ekstra gledelig. Den nye butikken kommer til å bli fantastisk fin, sier Egeland.

— Den enorme utviklingen som skjer omkring senteret i Hinna Park vil bidra til å styrke Stadionparken både som handelsplass og som møteplass. Det er ingen tvil om at 1500 nye boenheter og 9000 nye arbeidsplasser vil gi oss et løft, fortsetter senterlederen.

Mer fra Dagsavisen