Nyheter

Barnehageansatt smittet – barn og voksne i karantene

Mandag kveld ble et nytt tilfelle av koronasmitte kjent.

En ansatt i Kvaleberg barnehage har testet positivt for koronaviruset. Det melder Stavanger kommune i en pressemelding mandag kveld.

LES OGSÅ: Dette kan bli konsekvensene 

Fire voksne og 18 barn er i karantene som følge av smitten.

– Vi følger de vanlige anbefalingene og rutinene og setter alle nærkontakter i karantene. Vi vurderer ytterligere tiltak fortløpende, og har tett dialog med både ansatte, foreldre og smittevernoverlegen, opplyser virksomhetsleder Monica Kapstad Ranck i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Disse reglene gjelder på Nord-Jæren nå

– Vi har heldigvis hatt lite smitte i barnehagene i Stavanger. De ansatte har jobbet hardt med å balansere smittevern og det å gi god omsorg til alle barn siden februar. Også foreldre har vist stor forståelse for de rutinene vi har innført, sier barnehagesjef Monica Buvig Stenseth.

LES OGSÅ: Koronasmitte på to busser: Ber passasjerer være oppmerksomme