Nyheter

Skulle avskilte moped – fant 250 gram hasj

Var hjemme hos mannen for å avskilte en moped.

3. april 2018 var politiet hjemme hos en 34 år gammel mann fra Sandnes.

Da saken nylig var oppe i Jæren tingrett forklarte 34-åringen at han følte at politiet hadde presset seg inn hos ham, og at de blant annet tok seg inn til stuebordet hans uten å ha rett til dette.

En politibetjent, som vitnet i retten, forklarte at de tok kontakt med 34-åringen i forbindelse med en moped som skulle avskiltes. Ifølge politibetjenten åpnet 34-åringen for dem, var samarbeidsvillig og motsatte seg ikke at de fikk inn i gangen og ventet på ham mens han fant fram verktøy som skulle brukes til avskiltingen.

Mens dette fant sted observerte de brukerutstyr på et bord. Da dette ble undersøkt fant de også cannabis på bordet, og det ble deretter besluttet ransaking av boligen, noe som førte til at det ble funnet 250 gram hasj, 3,59 gram kokain og noen narkotiske tabletter.

LES OGSÅ: Kjøpte alkohol til mindrårige

Jæren tingrett kom også til at 34-åringen skulle dømmes for å ha oppbevart henholdsvis 60- og 49 gram hasj 27. juni og 26. juli 2018.

I forbindelse med straffeutmålingen ble det lagt noe vekt på at saken var blitt gammel uten 34-åringen kan lastes for dette.

Dermed ble straffen 60 dagers fengsel der 30 av disse ble gjort betinget.

LES OGSÅ: Kalte Nav-ansatte for Satans døtre

LES OGSÅ: Mor skal ha mishandlet datteren