Nyheter

Flybussen starter opp igjen

Boreal Travel starter opp Flybussen Stavanger igjen fra og med onsdag 1. juli.

Flybussen vil kjøre på hverdager fra kl. 04.20 til kl. 23.45, og vil kjøre med halvtimesfrekvens store deler av dagen. Flybussen vil kjøre i traseen Stavanger lufthavn–Tjensvollkrysset–Radisson Blu Atlantic–Byterminalen–Fiskepiren.

Det melder Boreal Travel i en pressemelding.

– Vi har den siste tiden arbeidet med å få til et godt tilbud til de reisende, både med tanke på antall avganger samt at det skal være en trygg reise for våre passasjerer, i lys av den gjeldende samfunnssituasjonen. Avinor har vært en viktig støttespiller for å få startet opp igjen Flybussen Stavanger, sier daglig leder Owe André Askeland i Boreal Travel, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Go-Ahead setter inn natt-togene igjen

Endrer rutetider i takt med flytrafikken

Boreal Travel følger situasjonen fortløpende, og rutetider endres i takt med endringen av flytrafikken. Oppdaterte rutetider finnes alltid på Flybussen.no.

– Vi er veldig glade for at flybussen nå starter opp igjen med sine avganger. Boreal er en viktig samarbeidspartner for oss i det kollektive tilbudet våre reisende tilbys til og fra Stavanger lufthavn. Vi gleder oss til å se bussene på plass igjen – med mange fornøyde reisende, sier lufthavndirektør Anette Sigmundstad ved Stavanger lufthavn, Sola, i pressemeldingen.