Nyheter

Kvinne tok penger fra eggutsalg

Forsynte seg av 126 kroner fra vekslepengene til et eggutsalg på Jæren.

2. desember i fjor rykket en politipatrulje ut etter at de hadde fått melding om tyveri fra et privat eggutsalg på Bryne. Melder hadde tatt bilde av tyvenes bil og kunne også oppgi bilens registreringsnummer.

Etter søk i området fant politiet bilen i Bryne sentrum og etter å ha ventet en stund observerte politiet at det kom to unge kvinner og satte seg inn i bilen. Føreren, en 29 år gammel kvinne, framsto som påvirket og ville ikke legitimere seg. Hun nektet også å komme ut av bilen.

Etter hvert ble 19-åringen også hissig og utagerende og klamret seg fast til rattet mens hun skrek høylytt.

LES OGSÅ: Gikk amok med slegge på feilparkert bil

Hun sparket flere ganger ut av døren og traff begge polititjenestemennene i låret og beinet. I tillegg slo hun også en politibetjent i øyet. Det hele endte med at hun ble pågrepet og fraktet til arresten i Stavanger.

19-åringen kom med en uforbeholden tilståelse da hun nylig møtte i Jæren tingrett.

Retten kom til at hun skulle dømmes for vold mot politiet, oppbevaring av narkotika, bæring av kniv og for å ha stjålet 126 kroner av vekslepengene til eggutsalget.

Straffen ble fengsel i 60 dager.

LES OGSÅ: Ba Nav-ansatt om å «brenne i helvete» da han fikk jobb