Nyheter

Vil ut av komfortsonen - lager standup

Lokal-TV-profilen Veronica Simoné Fjeld ser ut til å dele det meste på sosiale medier. Likevel mener Veronica at hun skal by på ukjente sider når energien får utløp i et standupshow.

Bilde 1 av 4

Onsdag avslørte TV-Vest-programlederen at hun kommer til å gå på scenen i september. Da skal hun servere et fullengdes one-woman show. For å markere dette tatoverte hun tittelen på showet, «NATURLIGvis», under høyre pupp.

– Rune sa at vi måtte gjøre noe løye når vi skulle ha pressekonferanse, så da ble det tatovering. Jeg har jo ikke noe problem med å gjøre ting jeg potensielt kan angre på, og uansett så har jeg massive hengepupper som kommer til å skjule dette, sier Fjeld.

– Bare så det er sagt, så var ikke dette min idé. Jeg har trodd du tulla fram til vi sitter her nå, presiserer Rune Bjerga.

I tillegg til Bjerga og frammøtte journalister, delte Simoné tatoveringen live med sine 12.000 følgere på Instagram. Mer enn 1400 valgte å se det live på morgenkvisten.

LES OGSÅ: Grønnsaksdyrkeren

Har blitt jaktet i to år

Bjerga har agnet kroken for standup lenge, men det er først nå Fjeld har bitt på.

– Rune har vært etter meg i to år for at jeg skal lage show, men jeg har aldri følt at det var riktig. Men nylig ble jeg spurt om å ha et foredrag om å gå ut av komfortsonen. Da var min umiddelbare reaksjon at jeg sier nei til show fordi det er mest komfortabelt å si nei, sier Fjeld

Og det er Bjerga som skal ha regi på det kommende showet.

– Vi kjenner hverandre jo, så jeg vet hun har litt å melde. Jeg vet også at hun er sprut-pille-gal. Så jobben min blir å holde henne litt i ørene, sier Bjerga.

LES OGSÅ: Tilbudene strømmer inn for Blogg-Vegar

– Har mer å by på

Fjeld slipper alle som ønsker tett innpå på Instagram og snapchat.

– Selv om jeg deler mye i sosiale medier, så har jeg mer å by på. Det jeg deler til vanlig er personlig, men ikke privat. I showet kommer jeg til å ha med alvorlige ting, som at min seksuelle debut var en festvoldtekt og at jeg har en sterk historie med min psykisk syke mor, sier Fjeld og utdyper:

– Historien kommer til å presenteres med humor og respekt, og jeg utleverer henne ikke. Det er også viktig å få med at mamma er ok med at jeg deler det jeg gjør.

Fjeld er har også markert seg i kampen mot kroppspress i rosabloggernes verden, dermed kommer man ikke utenom temaet i showet.

– Det kommer selvfølgelig til å bli litt prat om kroppspress også, men jeg tror ikke det hadde solgt så godt om jeg satset på å prate om det i 75 til 80 minutter, sier Fjeld.

LES OGSÅ: TV Vest-profil nominert til pris

– Klok av skade

Tittelen på showet er noe Fjeld er spesielt fornøyd med. Den peker mot tingene hun føler hun representerer.

– Det var nok Rune som kom på tittelen NATURLIGvis, sier Fjeld.

Bjerga bryter inn:

– Det er jo det som blir riktig. Naturlig i store bokstaver og vis i små. Og ikke nødvendigvis vis som i klok, mer klok av skade, humrer Bjerga.

– Jeg gleder meg masse til showet. Og så er jeg selvfølgelig veldig nervøs. Målet mitt er at de som ser det skal kunne gå derfra klokere, gladere og med mer selvtillit enn da de kom, avslutter Fjeld.