Nyheter

Disse topper Aps liste i fylket

Rogaland Arbeiderparti holdt nominasjonsmøte i helgen.

Rogaland Arbeiderparti hadde lørdag sitt nominasjonsmøte, der Arbeiderpartiet valgte  fylkestingskandidater 2019-2023.

Marianne Chesak ble enstemmig valgt som fylkesordførerkandidat. Deretter ble Tom Kalsås fra Gjesdal valgt som andrekandidat og Inghild Vanglo fra Eigersund som tredjekandidat. AUF-eren Martin Dirdal Bjørnson fra Sandnes ble valgt som fjerdekandidat.

– Står på hver dag

Chesak er varaordfører i Rogaland fylkeskommune inneværende periode, og ser frem til å jobbe videre i fylkespolitikken.

– Vi har nå styrt Rogaland i tre år. Vi har stått på hver eneste dag for Rogaland,  for våre innbyggere, for våre velgere, for deg, meg og våre nærmeste. Vi har gjort en enorm forskjell, både innen skole, arbeid, kollektiv, næring og folkehelse, Dette viser hvorfor det er viktig at Arbeiderpartiet skal ha hendene på rattet. Og vi gir oss ikke med dette, sier Chesak, som takket partiet for fornyet tillit.