Nyheter

– Vil ta Venstre over 10 prosent

Jan Erik Søndeland enstemmig valgt som Venstres ordførerkandidat.

Onsdag kveld ble Jan Erik Søndeland enstemmig valgt som Venstres ordførerkandidat til neste års kommunevalg i Stavanger.

Det var en offensiv ordførerkandiat som takket medlemmene for tilliten under partiets nominasjonsmøte, skriver Stavanger Venstre i en pressemelding.

– Venstre har stått sterkt i Stavanger over lang tid. Til valget i 2019 er det mulig for Venstre å passere 10 prosent oppslutning. Stavangerfolk er moderne velgere som ønsker en politikk hvor det satses på skole, psykisk helse, klima og utvikling av nye arbeidsplasser. Nettopp dette er hovedprioriteringer for oss, og derfor vil Venstre være et solid alternativ for disse velgerne, sier Søndeland.

LES OGSÅ: Han er innstilt som Venstres ordførerkandidat

Vabø og Lunde kumulert

Mette Vabø ble valgt som partiets andrekandidat og vil inngå i partiets nye ledertrio sammen med Søndeland og Kjartan Alexander Lunde som fikk den tredje kumulerte plassen. Vabø er i dag lokallagsleder i Stavanger Venstre, og jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver i Lyse Energisalg.

Kjartan Alexander Lunde jobber som IT-konsulent i Bouvet for kunder innen olje/gassbransjen i Stavanger, og har lang politisk erfaring fra både Stavanger bystyre, Rogaland fylkesting og fra sitt virke som leder av Rogaland Venstre.

Mer fra: Nyheter