Nyheter

Han er innstilt som SVs ordførerkandidat

– Denne tilliten er jeg veldig glad for å få, sier Eirik Faret Sakariassen.

Nominasjonskomiteen i Stavanger SV har enstemmig gått inn for å innstille Eirik Faret Sakariassen som ordførerkandidat til kommunevalglisten i 2019.

Det skriver Stavanger SV i en pressemelding mandag,

– Vi er veldig glad for at Sakariassen ønsker å fortsette og er sikker på at han vil gjøre en god jobb for Stavanger også etter valget 2019, sier leder av nominasjonskomiteen Elisabeth Aaserød i pressemeldingen.

– Denne tilliten er jeg veldig glad for å få. De siste tre årene som kommunalråd og gruppeleder har vært kjempespennende, og jeg er veldig motivert for å fortsette. SV ligger an til å gjøre et godt valg neste år, vi vil arbeide for et politisk skifte og kommer til å kjempe knallhardt mot de økende forskjellene i byen vår. SV vil ha et Stavanger for alle,» sier Eirik Faret Sakariassen.

Nominasjonsmøtet er planlagt 29.november.

Nyeste fra Dagsavisen.no: