Nyheter

Sigvart Dagsland på bedringens vei

Artisten Sigvart Dagsland (54) og to av hans kolleger er på bedringens vei etter frontkollisjonen i Stange i Hedmark for to uker siden, skriver VG.

I en epost til avisen mandag, skriver hans manager Jan Sollesnes at alle tre nå er utenfor fare. Dagsland er overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen, keyboardist Torjus Vierli fra Vegårshei ligger på Ullevål sykehus i Oslo og lydmann Helge Leirvik fra Stavanger er på vei til Stavanger universitetssjukehus.

– Sigvart har omfattende bruddskader. Det medfører at han vil avlyse alle konserter fram til ut april. Men han er ved godt mot og melder at han ser for seg soignert vandring med stokk i mai, skriver manageren.

På vei hjem fra en konsert på Rena frontkolliderte artisten og bandkollegaene med en annen bil på riksvei 3 i Stange. De tre måtte gjennom omfattende operasjoner, og Dagsland fikk store bruddskader.

(©NTB)

Nyeste fra Dagsavisen.no: