Nyheter

Ektemannen varetektsfengslet

Ektemannen til en kvinne i 30-årene er siktet for drap eller medvirkning til drap etter et mistenkelig dødsfall på Boganes i Stavanger. Mannen ble torsdag varetektstfengslet for én uke.

En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Boganes i Stavanger. Torsdag dag ble siktede varetektsfengslet i én uke med brev- og besøksforbud.

– Avdøde er obdusert, og den foreløpige obduksjonsrapporten kan foreligge mot slutten av neste uke, opplyser politiadvokat Erik W. Rand.

Det er avhørt flere personer, og dette arbeidet vil fortsette. Avhør av venner, kollegaer og andre som har relasjoner til siktede og avdøde er viktig for at politiet skal danne seg et best mulig bilde av saken.

Politiet gjennomgår også elektroniske spor, og Kripos bidrar fortsatt med kriminalteknisk bistand.

– Vi er fortsatt i en tidlig fase av en omfattende etterforskning, og politiet holder fortsatt alle muligheter åpne, sier Rand.

Hardt skadd

Politiet fikk natt til tirsdag klokken 03.17 melding om at en kvinne var hardt skadd i en leilighet på Boganes i Stavanger.

Politi og ambulanse var raskt på stedet. Kvinnen i 30-årene ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus (SUS), der hun senere døde av skadene, skriver politiet i en pressemelding.