Nyheter

Randabergs «verdensstjerne» kommer hjem

Hans-Peter Lindstrøm, Randabergs elektriske verdensstjerne, gjør et sjeldent hjemmebesøk på Tungenes fyr 24. november.

Lindstrøm har vunnet hele fire spellemannspriser, og er en av Norges største og mest anerkjente musikere internasjonalt, uansett sjanger, ifølge en pressemelding.

Han har gitt ut 6 album, et 20-talls EP-er med egen musikk, om lag like mange remikser og bidratt på over 30 internasjonale og nasjonale samleplater med elektronisk musikk. Ifølge Wikipedia omtales han som «faderen i den skandinaviske space disco-treenighet.

Konserten på Tungenes fyr blir en unik anledning til å se og høre ham på en liten og intim scene.

Gitaren var i utgangspunktet Lindstrøms instrument, og han opptrådte i perioder som gatesanger i Oslo. Han var også innom gospel, country og rock. Lite tilsa at mannen skulle bli en av Norges største elektronikaartister.

Lindstrøm albumdebuterte i 2002 og startet året etter sitt eget selskap Feedelity Recordings, der han ga ut egne tolvtommere. Gjennombruddet kom i 2005 med hiten «I Feel Space». Deretter lå verden for hans føtter, som produsent, som DJ og artist, både solo og med duoen Lindstrøm & Prins Thomas.