Vidar Nisja scoret for Sandnes Ulf søndag, men det hjalp lite. Laget tapte mot Florø og tapte kontakt i toppen. FOTO: Carina Johansen

Nisja-scoring til liten nytte

Florø-Sandnes Ulf 3-1. Vidar Nisja scoret Sandnes Ulfs eneste mål da formsvake Florø ble for sterke i OBOS-ligaen søndag. Trener Bengt Sæternes vil nå ta en prat med spillerne etter nok en svak prestasjon.

Runar Hove scoret to ganger og hjalp Florø til 3-1-seier over Sandnes Ulf i 1. divisjon.

Florø tok ledelsen ved Hove etter 17 minutters spill, og samme mann scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 sju minutter senere. Målet gjør at Florø-forsvareren står med fire seriemål denne sesongen.

Sæternes misfornøyd

Vegard Gjermundstad la på til 3-0 for Florø ti minutter ut i andreomgangen. Etter 73 minutter reduserte Sandnes Ulf ved innbytter Vidar Nisja.

Det hjalp likevel lite og trener Bengt Sæternes var alt annet enn fornøyd etter kampen.

– Vi slapp inn tre dødballmål før vi startet å spille. Det rystet oss og da hjalp det lite at vi var gode etter det. Normalt er vi gode på dødball. I fjor slapp vi knapt inn mål på det. Men nå er det blitt for mange dødballscoringer og kontringer i mot. Det må vi finne ut av, sier Sæternes til RA.

Krever slåsshanskene på

Før søndagens kamp hadde ikke Florø tatt poeng siden 7. mai. De hadde tapt fire kamper på rad.

– Det er ikke bra å tape slike kamper. Ikke minst på denne måten. Vi reiste opp med mål om å ta poeng. Aller helst skulle vi vinne. Nå er vi nødt til å reise oss. Vi må ta krigen og være klare fra start. Her må slåsshanskene på. Jeg får ta en prat med spillerne nå. Her må det legges til rette for at de skal prestere. Vi har hatt for mange svake starter nå, sier Sæternes.

Sandnes Ulfs Nicolai Geertsen og Kenneth Sola fikk gult kort.

Florø har ti poeng på elleve kamper, og Sandnes Ulf står med 18 poeng.

Bjørn Hansen var kampleder på Florø stadion.

11. juni skal Florø møte Tromsdalen, og Sandnes Ulf møter Ranheim.

 

Kampfakta:
Florø – Sandnes Ulf 3-1 (2-0)
1266 tilskuere
Mål: 1-0 Runar Hove (17), 2-0 Hove (24), 3-0 Vegar Gjermundstad (55), 3-1 Vidar Nisja (73).
Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn.
Gult kort: Nicolai Geertsen, Kenneth Sola, Sandnes Ulf.