Nisja og to andre ferdige i Sandnes Ulf

Sandnes Ulf offentliggjorde onsdag kveld at de har valgt å ikke fornye kontrakten til Vidar Nisja og to andre spillere, som dermed følger kaptein Niels Vorthoren ut dørene på Sandnes stadion.

Følg RA Sporten på Facebook!

På sine hjemmesider i går kveld offentliggjorde daglig leder Tom Rune Espedal at midtbaneduoen Vidar Nisja og Remi Johansen i tillegg til angrepsspiller Roger Ekeland er ferdige i klubben.

– Det er nå avklart at Niels Vorthoren, Remi Johansen, Vidar Nisja og Roger Ekeland ikke blir med videre i Sandnes Ulf. Vi takker dem for flott innsats i klubben, og ønsker dem lykke til videre, sier Espedal til klubbens hjemmesider.

Det var Sandnesposten som først omtalte saken onsdag.

LES OGSÅ: Adrian Berntsen klar for Sandnes Ulf

I dialog med flere

At Roger Ekeland ikke får være med videre er ingen overraskelse, da unggutten har fått få sjanser og blitt lånt ut hver gang muligheten har bydd seg i den lyseblå drakten. Remi Johansen har også vurdert å dra hjem, så det var heller ingen sensasjon, men at Vidar Nisja ikke er med videre er mer overraskende.

– Vi har vært opptatt av kontinuitet i troppen inn mot neste års sesong, og derfor er vi fornøyd med at 14 spillere fra årets tropp allerede har kontrakt inn mot 2019-sesongen. I tillegg til signeringen av Adrian Berntsen, gjør det at troppen så langt har 15 spillere på kontrakt neste år, sier Espedal som sier dette om resten av spillertroppen:

– Vi er i kontraktsforhandlinger med Jasmin Bogdanovic og Andreas Dybevik. Det er ikke avklart rundt Vegard Aasen, Erixon Danso og Kristian Brix ennå, men det er dialog, forklarer Espedal som legger til at keeperne Deniss Korneiciks og Nicklas Frenderup begge er på utgående kontrakt etter årets sesong.

LES OGSÅ: Sæternes og Ulf har flere konkrete navn på blokken