Annonse
Niklas Sandberg har lenge vært en talentfull spiller, og smiler her etter en kamp i Tippeligaen mot Vålerenga i 2014. Nå har han signert for Ull/Kisa i OBOS-ligaen. Foto: Carina Johansen.

Niklas Sandberg har signert for Ull/Kisa

Tidligere Sandnes Ulf-spiller Niklas Sandberg har blitt enig med OBOS-ligaklubben Ullensaker Kisa om en toårskontrakt. Etter ni år som Sandnes Ulf spiller flytter nå midtbanemannen til Jessheim.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

Niklas Sandberg har vært i Sandnes Ulf nesten hele livet, men klarte aldri å ta det siste steget opp på A-laget. MIdtbanemannen selv var lei av ikke å bli satset på, og valgte å dra på utlån siste halvdel av forrige sesong til Nest-Sotra for å spille fotball. Nå flytter han permanent til Jessheim.

– I Niklas får vi en venstrebeint midtbanespiller, med stor løpskraft, sult og utviklingspotensiale. En type som passer godt inn i Ull/Kisa, både på og utenfor banen, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim til klubbens hjemmesider.

21 kamper ble det på Sandberg i den lyseblå drakten. Midtbanetalentet imponerte under oppholdet i Sola, der det ble seks mål på 13 kamper.

LES OGSÅ:Trond Erik Bertelsen på prøvespill i FFK

Annonse