Nevland-comeback ga overtidsseier

Erik Nevland knøt på seg skoene for sitt Randaberg i serieåpningen mot Hinna fredag kveld, og «Nevi» var ikke snauere enn at han avgjorde kampen på overtid.

Lokalfotballen ruller igjen, og Randaberg tyvstartet helgens lokalballrunde på fredag kveld. Hjemme på eget kunstgress var det Hinna som ventet i serieåpningen, og etter en lite begivenhetsrik halvtime scoret Kristoffer Strømme for hjemmelaget som gikk til pause på stillingen 1-0.

Det så ut til å bli sluttresultatet, helt til Arvin Gergerechi utlignet for Hinna i det 90. minuttet. Men vertene var ikke ferdige med det. Drøye kvarteret før slutt satte Randaberg nemlig inn sin daglige leder og superveteran Erik Nevland. Den tidligere måltyven viste at han ikke hadde glemt gamle kunster, da Nevland avgjorde kampen tre minutter på overtid.

Viking 2 med brakseier

Vikings andrelag åpnet sesongen med en bortekamp mot Branns andrelag, og i slaget om Vestlandet var det Viking som gikk seirende ut.
Daniel Pollen, Stian Michalsen og Thomas Jakobsen ga Viking en 3-0-ledelse til pause.

Viking scoret tre til etter pause, da Stian Michalsen fikk sitt andre og Liban Abdi og Jens Husebø også kom på scoringslisten. Det sørget for en 6-3-seier i serieåpningen.

Sola tapte på sin side serieåpningen hjemme mot Halsen med 0-2, etter at Henrik Røsholt og Christian Holst scoret for bortelaget.

Knallsterk sesongstart for VBK

Vardeneset startet sin sesong tilbake på nivå fire med hjemmekamp mot Sogndal 2. En scoring like før pause, og en scoring like etter pause fra Sindre Dunseth gjorde sitt til at vertene fikk kommandoen på Modenabanen.

Steffen Klemetsen Jakobsen ville ikke være noe dårligere enn sin spissmakker Dunseth, og også han noterte seg for to mål. Faktisk scoret Vardeneset også kampens femte mål, og det var det Thomas Østvold som sto for, men dessverre for han i eget mål. Dermed ble det 4-1-seier til VBK i sesongpremieren.

Fullt så bra gikk det ikke for Madla i avdeling tre, da de spilte sin første kamp for sesongen borte mot Urædd. Anført av tidligere Odd-spiss Olivier Occean hadde Madla lite å stille opp med da kanadieren herjet i angrep. Occean scoret selv og hadde to målgivende pasninger i Urædds 3-0-seier.