Stavanger

Nektet Staal å gjenerobre tabelltoppen - vant med tre

Sandnes Ulf 2 er tilbake på vinnersporet. Mot Staal Jørpeland kunne det fort endt både med uavgjort og tap. - Likevel var dette fortjent, sier Ulf 2-trener Erik Løland.

Av: Erik Sergio Auklend

Følg RA Sporten på

Første omgang startet med et smell. Adonis Brahimi ga Sandnes Ulf 2 ledelsen etter bare to små minutter, og tonen for kampen var allerede satt.

Utover omgangen fikk begge lag sine muligheter til å endre målprotokollen, men 1-0 til pause var fortjent.

- Videre i 2.omgang åpner kampen seg enda mer, sier Ulf 2-trener Løland til RA.

Sjansene fortsatte begge veier etter hvilen, men det var Sandnes Ulf som var effektive.

2-0, om enn på et noe diskutabelt tildelt straffespark, ble satt kontant inn av Niklas Sandberg.

Ikke lenge etter var Jon Petter Stangeland på farten, bokstavelig talt. En elegant lobb over keeper, som han deretter smalt i mål fra kort hold.

4-0 var nesten identisk scoret, bare med Sandberg som signatur. Deretter fikk Staal et tross alt velfortjent reduseringsmål, ved Even Østensen.

- Begge lag spiller god fotball, og du ser det er mange spillere ut på der som har noe å gjøre i denne divisjonen. Det er utrolig deilig å kunne vinne igjen, sier Løland.

Treneren vet hva han snakker om. De siste fem kampene har gitt fattige to Sandnes Ulf 2-poeng.

- Nå er vi med igjen før ferien, og det fortjener guttene, etter den innsatsen de legger ned i kveld, sier Løland.

Sandnes Ulf 2 har 23 poeng, og ligger som nummer 5 på tabellen. Staal har 26 poeng, og mistet muligheten til å overta ledelsen fra Ålgård med kveldens tap.

3. divisjon avdeling 6
Sandnes Ulf 2 - Staal 4-1 (1-0)
Sandnes stadion kunstgress, 50 tilskuere
Mål: 1-0 Adonis Brahimi (2 min.), 2-0 Niklas Sandberg (str. 70 min.), 3-0 Jon Petter Stangeland (77 min.), 4-0 Sandberg (85 min.), 4-1 Even Østensen (90 min.)
Sandnes Ulf 2s lag: Markus Fjelde - Vegard Skjørestad, Axel Kryger (Jonas Tveit i 5 min.), Trond Erik Bertelsen - Even Egeli Haraldsen, Andreas Dybevik (Arne Einarsen i 5 min), Adonis Brahimi, Niklas Sandberg - Jon Petter Stangeland (Eirik Larsson i 1 min.), Kent Håvard Eriksen (Adbi Huka i 45 min., Jose Albeto Valecillos inn 2 min.).

Gule kort: Niklas Sandberg, Sandnes Ulf 2. Steffen Helgeland, Staal.

Dommer: Khalil Karrouch, Forus og Gausel.