Naken mann, slagsmål og hare som innbruddstyv

Dette har skjedd i fylket i løpet av natten.

Mye har skjedd i løpet av natten, og politiet har hatt mer enn nok å gjøre både i Stavanger, Sandnes og nord for Boknafjorden. Her er meldingene fra Sør-Vest politidistrikt.

Urinering, naken mann og slagsmål i Stavanger

Klokken 23:00 kunne politiet melde om en mann i 50-årene som blødde fra bokhodet etter å ha blitt slått ned på torget i Stavanger. Han var bevisst da han ble kjørt til legevakten for behandling. En mann i 40-årene hevder han slo i selvforsvar. Vedkommende ble avhørt og bortvist fra sentrum.

Knap en time senere ble en 21 år gammel mann stoppet på Skagenkaien for å urinere på gata. Han ble anmeldt for forholdet og bortvist fra sentrum.

01:00 ble enda en mann på Skagenkaien påtruffet av politiet på Skagenskaien. Han var naken, men hvorforvites ikke. Han ble pålagt å kle på seg og forlate sentrum.

Rundt samme tid rykket politiet ut etter melding om slagsmål på Kampen. Det viste seg å være en overdrevet melding. En 25 år gammel mann ble bortvist fra stedet, men etterkom ikke det. Han ble dermed anmeldt.

Rundt 02:00 ønsket vektere på et utested bistand fra politiet da en beruset mann sov utenfor utestedet. Da politiet vekket vedkommende, bestemte han seg for å starte en slosskamp med politiet. Han ble kjørt til arresten og vil bli anmeldt. 

I samme tidsrom ble to menn (23 og 19 år) bortvist fra sentrum etter å ha kommet med trusler mot en 18 år gammel mann. Begge to blir anmeldt for truslene.

Klokken 03:00 rykket politiet ut til Skagenkaien etter melding om en person som veltet stoler og urinerte utenfor et utested. Den 26 år gamle mannen ble først bortvist fra stedet, men etterkom ikke dette. Han ble kjørt i arres og vil bli anmeldt.

Rundt 04:00 ble en 25 år gammel mann bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en slosskamp på Torget.

05:00 ble to menn (32 og 21 år) bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i et slagsmål på Domkirkeplassen.

En time senere ble en 32 år gammel mann kjørt i arrest etter å ha slått til to vektere på Strandkaien. Vekterne fremsto ikke skadet. Mannen blir anmeldt.

Samtidig ble nok en mann (22) bortvist fra sentrum etter å ha tatt seg inn i et telt på Torget.

Ulovlig bilkjøring i Sandnes og Sirevåg

Like over midtnatt stansen en patrulje en bil hvor fører ikke hadde gyldig førerkort. Den 32 år gamle mannen ble anmeldt for dette.

Rundt klokken 03:00 ble en 50 år gammel mann stanset og kontrollert. Han fremsto beruset og ble kjørt inn for utåndingsprøve. Han blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Hare som innbruddstyv, mopedvelt og ugyldig førerkort

Like over midtnatt ble en MC-fører stanset for kontroll langs E39 på Aksdal. Den 30 år gamle mannen hadde ikke gyldig førerkort  og blir anmeldt for dette.

Timen etter ringte en bileier politiet og varslet om at innbruddsalarmen i bilen var utløst. Da politiet kom til stedet på Aksdal fant de ingen personer eller skader på bilen. De fant derimot en hare under bilen. Haren stakk av da politiet kom.

I samme tidsrom på Fitjar rykket politiet ut etter melding om mopedvelt på FV 545. Fører ble kjørt til legevakt med smerter i høyre skulder og noen skrubbsår. Politiet har opprettet sak.