Nå har Oilers tungt press på seg

Oilers har et vanvittig press på seg etter nytt tap mot Sparta i kvartfinalen. Du kan se hvordan 2-1-tapet lørdag forløp i denne saken.

3. periode:

60 min.: Slutt! Oilers ligger under 2-0 i kamper. Mot Sparta! De blå har tre seirer på rappen mot Oilers på seks dager om du tar med siste serierunde. Oilers har ikke råd til noe feilskjær på mandag i DNB Arena her. Det er sikkert.

59 min.: Ny avblåsning med 20 sekunder igjen. Sparta får skiftet spillere. Ser ikke bra ut dette Oilers!

59 min.: Oilers med fryktelig dårlig tid nå. Icing med 34 sekunder igjen å spille. Bjorkstrand tar timeout.

58 min-: Holm ut med 1.21 igjen.

58 min.: Snuggerud misser en stor sjanse!

57 min.: Forsberg med skudd rett på keeper. Når tar Oilers ut Holm?

56 min.: Mauldin er løs bak mål, men roter bort pucken.

54 min.: Mauldin og Lagacé blåser en god sjanse!

53 min.: Oilers sliter. Får ikke lagt et skikkelig trøkk på det. Sparta har dette i sporet de ønsker.

51 min.: Måååååål! 2-1! Peter Quenneville får pucken på direkten og kliner den inn fra distanse. Flott scoring. Oilers er i kjempetrøbbel her nå. Kan komme under 2-0 i kamper.

50 min.: Sparta på vei gjennom tre mot en. Hoff tar en utvisning for tripping. Oilers i undertall.

50 min.: Farlig styring fra Quenneville etter skudd fra Zink.

48 min.: 3-6 i skudd så langt denne perioden. Oilers som løsner mest og trykker litt nå.

47 min.: Forsberg misbruker en ok sjanse.

46 min.: Stooor sjanse for Lucia! kaster seg inn på en retur på egen avslutning og buret er ute av stilling. Pucken er innom stangen.

44  min.:  Voldsomt spetakkel når Lagace er inne å pirker i Lillegrend. Allen kaster seg over ham. Ingen utvistninger. 2105 tilskuere.

44 min.: Måååååååål! 1-1! Grönberg får betalt for å aldri gi opp. Kriger inn en retur etter at Kristiansen har skutt i vantet og kommer ut på motsatt side av målet. Fullt fortjent. Ikke noe å si på det.

43 min.: Sparta fulltallige. Svakt overtall av Oilers.

42 min.: Stor sjanse i undertall for Lilleberg! Der kunne Sparta utlignet.

41 min.: Ni sekunder - så blir Tommy Kristiansen utvist i to minutter for å hekte Morley. Oilers i overtall!

41 min.: Tredje periode er i gang. Minner om at seks av siste sju møter mellom lagene har gått til Sudden Death!

2. periode:

40 min.: Pause. Oilers heldige som ikke har fått mål mot seg nå. Sparta trykket veldig på slutten. 18-4 i skudd i perioden.

39 min.: Stangskudd Sparta!

39 min.: 15-4 i skudd til Sparta så langt denne perioden. Ikke så rart. Masse undertall for Oilers.

37 min.: Oilers rir av denne også! Burlon på isen.

36 min.: Oilers meget solide i undertall så langt i dag.

35 min.: Ny utvisning. På Burlon.  Slashing. Klar.

34 min.: Oilers fulltallige.

34 min.: Mauldin tilbake på isen.

33 min.: Holm redder fra Kristiansen. Lagace nede og spiser puck.

32 min.: Holm får to minutter for å ta av masken! Allen sneier borti den og Holm kan ikke se. Likevel straffer dommerne Oilers-keeperen med sin andre utvisning i kveld. Oilers har 1.38 i 5 mot 3. Trøbbel!

32 min.: Mauldin får 2 minutter. Charging på Nilsen- Prøver å dra med seg Sparta-spilleren ved å krangle etter på. Lykkes ikke. Oilers i undertall.

32 min.: Vigier og Nøkleby Svendsen krangler. Står ansikt til ansikt å melder. Snakk om mismatch! Ligaens største mot en av de minste.

31 min.: Ulriksen er ute av kampen etter smellen han fikk av Tommy i 1. periode.

30 min.: Sparta fulltallige.

29 min.: Vigier og Lucia nære! Fin kombo.

28 min.: To grusomme involveringer fra Snuggerud og Quenneville alene gjennom. Holm redder.

28 min.: Lagacé setter fart på og skjærer inn foran mål. Kristian Østby må trippe ham. 2 minutter. Oilers i overtall.

28 min.: Litt småbråk foran Holm. Kristiansen selvsagt inne der. Men blir ikke mer ut av det.

26 min.: Oilers med trykk i Spartas sone nå.

24 min.: Oilers fulltallige.

23 min.: Zink med to fete tilbud. Holm redder.

22 min.: Djupvik Løvlie ryker ut i 2 minutter. Interference.

21 min.: Vi er i gang igjen.

1. periode:

20 min..: Pause.

19 min.: Siste minutt av perioden nå.

17 min.: 7-10 i skudd. Sparta best første ti. Så har Oilers tatt over.

15 min.: Kjemperedning fra Holm på skudd fra Allen!

14 min.: Djupvik Løvlie med ny saftig takling. Han tar i alle fall den fysiske duellen mot Sparta.

12 min.: Måååååååål! 0-1! Stephan Vigier! Kjempekontring hvor Snuggerud spiller opp mot Lucia som flikker til Mauldin. Han finner Vigier. Vigiers første forsøk reddes av Lillegrend. Han får satt inn returen.

11 min.: Bøen Rokseth prøver seg.

10 min.: Steinhard takling fra Løvlie på Quenneville.

9 min.: 4-4 i skudd. Sparta har vært nærmest mål.

7 min.: Holm drar pucken nesten med inn i eget mål! Det ville vært smell det. Slipper med skrekken.

7 min.: Kristiansen med knallhard behandling av Ulriksen. Får vondt!

5 min.: Sparta fulltallige. Eksplosivt første fem. Underholdende. Tre tilløp til slåssing,

4. min.: Snuggerud med en god sjanse, men treffer ikke pucken.

3 min.: Oilers og Lucia blåses av for offside i målgården.

3 min.: Det blåses det av. Klavestad får 2 minutter for holding. Oilers i overtall nå.

2 min.: Oilers fulltallige, mens Sparta får en avventende. Oilers får etablert med seks mot fem.

1 min.: Quenneville med farlig skudd! Så prøver Kristiansen seg på tennis like etterpå.

1 min.: Sparta rett i strupen på Oilers. Så deiser Henrik Holm til Tommy Kristiansen etter 30 sekunder! For en start. Kristiansen rasende. Holm får 2 minutter. Dommerne får roet før det blir masseslagsmål. Oilers i undertall.

1 min.: Vi er i gang!

Før kampen:

Sveum, som nylig skrev under en toårskontrakt med klubben, var uheldig og fikk en smell i hodet i siste del av sesongen. Etter det har han vært borte fra kamp.

Nå er han likevel tilbake til den andre kvartfinalen med Sparta og er oppført som reserveback.

Samtidig mangler Markus Søberg som står over.

Oilers har også definitivt litt å revansjere. Den første kvartfinalen endte med 5-4-tap etter Sudden Death. Tommy Kristiansen ble matchvinner. Med det overtok Sparta hjemmefordelen på direkten i serien.

Kristiansen herjet for øvrig med Oilers sist og Luc Snuggerud erkjente det etter kampen.

Han er meget god, men likevel bør vi ha nok av gode spillere til å kunne stanse ham, sa den nye stjernebacken.

Kristian Forsberg har manet til å stramme opp forsvarsspillet før den andre kampen mellom lagene.

Vi må også gjøre noe med overtallet deres, sa han til RA torsdag.