Daglig leder i Brodd IL, Øyvind Jacobsen, kan glede seg over en milliongave klubben har fått i forbindelse med finansieringen av det nye klubbhuset som skal stå ferdig i mai. Foto: Roy Storvik

Milliongave til Brodd

En familie på Storhaug, som ønsker å forbli anonym, har gitt Brodd 1,5 million i gave for å hjelpe klubben med finansieringen av deres nye klubbhus.

Følg RA Sporten på Facebook!

Brodd hadde fra før samlet inn 2,3 millioner kroner til nytt klubbhus, og torsdag ble det kjent at en familie på Storhaug ga klubben 1,5 millioner kroner i gave, noe som gjør at klubben nå har fått inn 3,8 millioner kroner.

– Brodd er en utrolig viktig del av barn og unges oppvekstsvilkår i Storhaug bydel. Jeg – og hele familien min er blitt svært glade i klubben og vil derfor bidra til klubbhuset som utvilsomt vil løfte klubbens muligheter for å skape enda bedre rammer for barn og unge framover. Enten det er gjennom fotballen, interegreringsarbeid eller gode tiltak som for eksempel «Åpen Hall», sier giveren til Brodds nettsider.

Klubben skriver videre at «beløpet på 1,5 millioner kroner blir delt opp – slik at Brodd nå klarer å innfri kravet om betaling på 2,5 millioner kroner i 2017, samt gir et godt bidrag til kjøp av inventar og øvrig utstyr i det nye huset, og samtidig hjelper klubben et stykke på vei for å innfri de resterende 1,5 millioner kroner som skal betales innen 2027.»

LES OGSÅ: Byggeglede og skadetrøbbel på Midjord