Martinsen slo gamle lagkamerater i Oilers

Storhamar tok ledelsen allerede etter 17 sekunder da tidligere Oilers-spiller Kjetil Martinsen sørget for 0-1. Selv om Oilers presset på for en utligning resten av kampen så klarte hjemmelaget aldri å løse opp serielederens forsvar.

Bilde 1 av 2

Storhamar hadde 12 poengs luke til Sparta på toppen av tabellen foran torsdagens kamper og hadde ivaretatt den avstanden etter en god bortekamp i Stavanger.

Kjetil Martinsen og Ulf Andersson scoret målene for serielederen.

Sparta måtte på sin side slite atskillig mer for poengene borte mot Frisk Asker. Hjemmelaget ledet 4-3 i Askerhallen etter to perioder, men to Sparta-mål på tampen ga 5-4 og en sliteseier til tabelltoeren fra Østfold.

Kyle Osterberg satte inn den matchvinnende scoringen snaut midtveis i den siste perioden.

Tabelltreer Lillehammer sløste heller ikke bort poeng borte mot Vålerenga, men også i hovedstaden var det lenge jevnt. Etter to perioder ledet gjestene 3-2, men tre Lillehammer-mål i løpet av seks innholdsrike minutter i siste periode avgjorde kampen.

Vålerenga fikk til slutt en trøstemål slik at sluttresultatet ble 6-3.

Kongsvinger er tabelljumbo i eliteserien og fikk det tøft også mot Stjernen torsdag. Kampen endte til slutt 8-1 til laget fra plankebyen. Marcus Bryhnisveen og Karel Slavata scoret to ganger hver for Stjernen.