Annonse
Rasmus Martinsen er lei av å vente på sin sjanse. Han mener det ikke kan bli så mye verre sportslig i klubben og da burde han fått den. FOTO: ESPEN IVERSEN

Martinsen føler han ikke får sjansen

Selv om målene lekker inn bak får ikke Rasmus Martinsen sjansen han føler han fortjener. Nå ser han ingen grunner til å bli i klubben.

Annonse
Rogalandsavis

Følg RA Sporten på Facebook!

I vinter var Martinsen inne på laget, men den lokale stopperen har vært helt ute i kulden etter at Michael Ledger ble lånt inn fra Sunderland. På tross av et lekkende forsvar, og en Karol Mets som har gjort flere tabber i det siste, er signalene at det ikke skal endres.

– Jeg synes jeg burde fått en sjanse nå. Nå har jeg gitt dette litt tid og det kan jo ikke bli så mye verre sportslig sett for klubben. De vil forlenge med meg, men jeg ser ikke noe poeng i det slik situasjonen er nå, sier han til RA.

LES OGSÅ: Krisen fortsetter i Viking

Politikk

Martinsen spekulerer i om han er offer for god gammeldags overgangspolitikk.

– Skal du bruke en lånespiller over en du eier skal han være vesentlig bedre. Det virker forutbestemt hvem som skal spille. Jeg skulle likt å vite hva avtalen mellom Viking og Sunderland egentlig går ut på.

– Du synger ut her?

– Jeg er bare ærlig.

Han erkjenner glatt at han ble fryktelig skuffet da Ian Burchnall nylig uttalte seg i VG.

– Han sa at Viking ikke hadde backup om Ledger forsvant i sommer. Det får han stå for. Jeg er skuffet. Viking må gjerne peke på at jeg har hatt mange skadeproblemer. Det er riktig og jeg ble skadet på et dumt tidspunkt i oppkjøringen. Samtidig mener jeg at gjorde det jeg skulle i oppkjøringskampene.

Martinsen er tydelig på at han respekterer valgene som er tatt. Samtidig forbeholder han seg retten til å være uenig og mene at han ikke er behandlet helt rettferdig.

LES OGSÅ: Innser at det blir kamp for å overleve

Endrer ikke

Trener Ian Burchnall kan likevel ikke love endringer i forsvaret mot Stabæk på mandag. På tross av mange baklengs har han tålmodighet med sin bakre firer.

– Vi kommer ikke til å gjøre store endringer på laget. Jeg vet at Karol Mets har gjort noen tabber, men han er en god spiller. Selvsagt har vi Rasmus i bakhånd. Vi øver også med Michael Haukås som stopper ettersom vi har to som er i fare for karantene i forsvaret. Det vil komme muligheter etter hvert, sier treneren.

Ian Burchnall er svært imponert over måten Stabæk har startet årets serie på.

– De har vært meget gode. De har mange gode spillere. Det er aldri lett på Nadderud. Banen er dårlig. Men vi må tenke på oss selv og være disiplinerte i valgene vi gjør, sier Burchnall.

Han tenker spesielt på når de skal presse og når de skal hvile.

– Vi har blitt gode på press og gjenvinning, men gjør det kanskje for ofte. Jeg vil ikke endre mye, men jeg håper vi kan bli bedre til å ta de rette valgene innenfor det spillet vi har trent på framover. Vi må gjøre ting litt mer samlet som lag, sier han.

 

 

Annonse