Mann fra Sandnes vant over 14 millioner

Han var den eneste som hadde syv rette.

Lotto-trekningen lørdag 8. februar fikk en litt spesiell utgang. Kun en spiller hadde alle vinnertallene, og hele førstepremiepotten på 14.408.295 kroner vil dermed finne veien til den heldige personen som befinner seg i Rogaland.

Endelig kom dagen

Den nybakte Lotto-millionæren, en mann fra Sandnes, ante fred og ingen fare da Norsk Tipping tok kontakt etter trekningen. Han hadde heller ikke sett tv-sendingen. Sjokket var derfor stort da telefonen fra Hamar kom med det glade budskapet.

- Er det mulig? Hahaha! Er du sikker? Dette er ingen spøk? 

Da de på telefonen kunne fortelle han at han hadde levert en 10-ukerskupong med vinnerrekken 30. november via mobil i fjor, trodde han mer på at dette faktisk var sant.

Som en drøm

- Jeg har spilt Lotto i mange år, men jeg trodde aldri at denne dagen skulle komme. Dette er som en drøm, sier den heldige vinneren mellom latter og tårer. Hva han skulle bruke premien sin på, hadde han ikke helt klart for seg.
 
- Nei, dette må vi sette oss ned og tenke litt på. Men vi har flere barn, så mye vil selvfølgelig dryppe på dem, sier den lykkelige Lotto-millionæren, som ønsker å holde seg anonym.